Leírná valaki, hogy, hogyan jönnek sorba a Resident Evil játékok? És a történetüket is légyszi!
A néggyel játszottam,meg a hárommal is,bár az utóbbit nem vittem végig.
A filmeket is láttam,bár a Bioterrort nem értettem. És melyik volt előbb? A játék,vagy a film?
A játékoknak mi a története?
Bocsi a sok kérdésért,csak érdekelne.
Az értelmes válaszokat előre is kösz! :)
senkinek nem lessz kedve ide regenyeket irni
A játék volt elöbb!
Az elsö játék 1996-ban jelent meg az elsö Resi film pedig 2002-ben!
A capcom jól eladta a filmes jogokat és 75%-ban valami tök más film született mint az eredeti Resident Evil!
De már a játék is rossz irányba halad!
Resident Evil
Resident Evil: Director's Cut
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
Resident Evil Code X: Veronica
Resident Evil 4: Biohazzard
Resident Evil: Remake
Resident Evil 5
Resident Evil 6: Operation Raccoon City
A Film:
Resident Evil (Kaptár)
Resident Evil 2: Apokalipszis
Resident Evil 3: Teljes Pusztulás
Resident Evil 4: Afterlife
Most jön a következő Kaptár rész. Én már várom.
A játékokal mindel játszottam kivéve az utolsó 2 t. Végigis vittem 1-4 ig. Nagyon bejött az összes része.
A játék volt elöbb. (1996)
Az a története, hogy a világ legnagyobb vállalata az Umbrella Corporation Raccoon City alatt biofegyverekkel dolgozott, ám titokzatos módon kiszabadul a T-Virus és a józan embereket megfertőzte és agresszív "zombik" lettek.
Resident Evil Director'S Cut:
Történet:
Az Alpha Team S.T.A.R.S osztagja leszáll helikopterrel egy tisztásra. Furcsa hangokat hallanak, majd elkezdődik a rémálmuknál is durvább történet. Ebbe a részben két karakter közül választhatunk. Chris Redfield és Jill Valentine.
Resident Evil 2
Története: ( két falyta történet van ugyszintén mint az eggybe)
Clair Redfield és Leon'S Kennedy Raccoon Citybe mennek. Mikor rádöbbennek hogy a város nem a helyi normához kötött kétségbe esetten menekülnek. Reménykednek, hogy élve kijutnak a borzalmak városából. (Ez az eggyik kedvenc részem).
Resident Evil 3 : Nemesis
Ismét Raccoon City ben játszódik a történet, az első részben jólmegismert Jill Valenzine al játszható végig. A gyenge zombik mellett feltünik egy kissé erősebb N.E.M.E.S.I.S akit arra programoztak be, hogy tisztítsa meg Raccon Cityt mielött ledobnák az atombombát.
Resident Evil 4: Biohazzard
Története:
A 2. részben megismert Leon'S Kennedy ből a zölfülü zsaruból mára kiképzett titkosügynök lett. A küldetése, hogy megnetse az elnők elrabolt lányát Ashley Grahamot.
Az 5. részt mostfogom megszerezni. Remélem elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!