Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leírná valaki, hogy, hogyan...

Leírná valaki, hogy, hogyan jönnek sorba a Resident Evil játékok? És a történetüket is légyszi!

Figyelt kérdés

A néggyel játszottam,meg a hárommal is,bár az utóbbit nem vittem végig.

A filmeket is láttam,bár a Bioterrort nem értettem. És melyik volt előbb? A játék,vagy a film?

A játékoknak mi a története?

Bocsi a sok kérdésért,csak érdekelne.

Az értelmes válaszokat előre is kösz! :)

2012. márc. 25. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

senkinek nem lessz kedve ide regenyeket irni

2012. márc. 25. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

A játék volt elöbb!

Az elsö játék 1996-ban jelent meg az elsö Resi film pedig 2002-ben!

A capcom jól eladta a filmes jogokat és 75%-ban valami tök más film született mint az eredeti Resident Evil!

De már a játék is rossz irányba halad!

2012. márc. 26. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fogom mindet leírni, ha nagyon érdekel akkro írj privátot, hogy melyiket meséljem.
2012. márc. 26. 17:23
 4/6 anonim válasza:
100%

Resident Evil

Resident Evil: Director's Cut

Resident Evil 2

Resident Evil 3: Nemesis

Resident Evil Code X: Veronica

Resident Evil 4: Biohazzard

Resident Evil: Remake

Resident Evil 5

Resident Evil 6: Operation Raccoon City

A Film:

Resident Evil (Kaptár)

Resident Evil 2: Apokalipszis

Resident Evil 3: Teljes Pusztulás

Resident Evil 4: Afterlife

Most jön a következő Kaptár rész. Én már várom.

A játékokal mindel játszottam kivéve az utolsó 2 t. Végigis vittem 1-4 ig. Nagyon bejött az összes része.

2012. márc. 28. 16:55
 5/6 anonim válasza:
100%

A játék volt elöbb. (1996)

Az a története, hogy a világ legnagyobb vállalata az Umbrella Corporation Raccoon City alatt biofegyverekkel dolgozott, ám titokzatos módon kiszabadul a T-Virus és a józan embereket megfertőzte és agresszív "zombik" lettek.

Resident Evil Director'S Cut:

Történet:

Az Alpha Team S.T.A.R.S osztagja leszáll helikopterrel egy tisztásra. Furcsa hangokat hallanak, majd elkezdődik a rémálmuknál is durvább történet. Ebbe a részben két karakter közül választhatunk. Chris Redfield és Jill Valentine.

Resident Evil 2

Története: ( két falyta történet van ugyszintén mint az eggybe)

Clair Redfield és Leon'S Kennedy Raccoon Citybe mennek. Mikor rádöbbennek hogy a város nem a helyi normához kötött kétségbe esetten menekülnek. Reménykednek, hogy élve kijutnak a borzalmak városából. (Ez az eggyik kedvenc részem).

Resident Evil 3 : Nemesis

Ismét Raccoon City ben játszódik a történet, az első részben jólmegismert Jill Valenzine al játszható végig. A gyenge zombik mellett feltünik egy kissé erősebb N.E.M.E.S.I.S akit arra programoztak be, hogy tisztítsa meg Raccon Cityt mielött ledobnák az atombombát.

Resident Evil 4: Biohazzard

Története:

A 2. részben megismert Leon'S Kennedy ből a zölfülü zsaruból mára kiképzett titkosügynök lett. A küldetése, hogy megnetse az elnők elrabolt lányát Ashley Grahamot.

Az 5. részt mostfogom megszerezni. Remélem elindul.

2012. márc. 28. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :D
2012. márc. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!