Harry Potter 2. generáció? Szerintetek J. K. Rowling megírja az ő történetüket? Ki tetszik a legjobban? Vélemény Rose Scorpius kapcsolatról? Tudtok jó képeket, blogokat amik erről szólnak?
Én nagyon szeretem a Harry Potter könyveket, nagyon sokszor elolvastam, nekem olyanok ezek könyvek mintha átlépnék egy másik világba :)
Ennek ellenére én nem lennék kíváncsi a gyerekeik történetére, az már nem lenne olyan. Ez lezáródott a hét kötetben, nem a gyerekek a lényeg.
Inkább olvasnám a könyveket más szemszögekből, pl. Pitonéból, olvasni a gondolatait nagyon érdekes lenne. Kíváncsi lennék, hogy ő hogyan élte meg a hét évet, hogyan csapta be Voldemortot.
Van azonban pár olyan dolog amire kíváncsi lennék a történet folytatásában:
1. Harry további története, amíg eljut az auror parancsnoki állásra és kíváncsi lennék arra is, hogy hogyan vezeti őket
2.Hermione története a Roxfortban amikor a 7.év után vissza megy (mert hármójuk közül csak ő megy vissza)
3.George hogyan dolgozza fel Fred halálát
4.Kíváncsi lennék arra is, hogy McGalagony egyedül vezeti-e a Roxforot vagy Dumbledore festményével
Azt mondta, hogy lehet megírja a harry potter enciklopédiát, de lehet, hogy a Pottermore honlappal ez már nem fog megtörténi. Amugy ha ráérsz játszani, akkor a pottermore-on olvasgatsz egy-két sztorit ami nincs benne a könyvbe... Meg szóvo lt arról , hogy Albus korai életéről ír . vagy hogy film lesz belőle.
De a gyerekről nem hiszem, hogy fog írni valaha
az a sztori lezárult.
ha folytatná ezt a szálat az olyan lenne,mintha vader halála után ott folytatnák a star warsot,ahol abbamaradt,amikor az elsősorban anakin története.
ezért gondolom a sw folytatása is az univerzumban maradva,de másik idősíkban fog folytatódni,kevésbé,vagy lazán kapcsolódva a 6 filmhez.
rowling is hasonlót lépett,ezért az új sztori visszatér a hp világba,de kb 100 évvel korábbra a legendás lényes kutatót helyezve központba,vagyis teljesen más szál.
a gyerekek sztorijából hiányozna a fő központi téma,amire ki voltak hegyezve a könyvek a potter-voldemort viszály.
ezért ha az ő történetük folytatódna,az szappanopera lenne,limonádé,vagyis értelmetlen.
Engem a hetedik éve érdekelne a Roxfortban, mert hogy ő visszamegy és befejezi az iskolát.
Azért azt megnézném, hogy mit csinál egyedül, meg gondlom hősként tisztelik.
Az annyira nem lehet, érdekes amikor kiderül, hogy boszorkány, elvégre Harry is azt hitte magáról hogy mugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!