Harry Potter 2. generáció? Szerintetek J. K. Rowling megírja az ő történetüket? Ki tetszik a legjobban? Vélemény Rose Scorpius kapcsolatról? Tudtok jó képeket, blogokat amik erről szólnak?
Hermione annyira nem lenne egyedül, hiszen Ginnyvel járna egy évfolyamba, mert addigra már ő is hetedikes lenne :)
Ami engem nagyon érdekelne, az a Hermione által oly sokat emlegetett Roxford története, illetve ha mondjuk egy Legendás lények és gondozásuk könyv mintájára kiadott bájital tankönyv :)
És ami még nagyon érdekes lehet szerintem az a hetedik kötetből kimaradt roxforti élet, mert oké hogy Neville említett pár dolgot, de én szívesen olvasnám, hogy Ginny, Luna, Neville és a többiek hogy próbálták szabotálni a rendszert. :)
Ja és én kíváncsi lennék Draco nézőpontjára is onnantól kezdve, ahogy berángatták a halálfalók közé, ő hogy élte meg azt a két évet és mi járhatott a fejében, amikor nem mondta meg, hogy igen Harryéket kapták el és őket vitték a Malfoy kúriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!