Hogy tetszik ez a részlet?
Most próbálkozom egy forgatókönyvvel, és kíváncsi lennék, hogy tetszik nektek ez a néhány részlet 1-től 10-ig.
1. jelenet
BELSŐ. ÉTTEREM - ESTE
Egy elegáns New York-i étteremben ül egy férfi. Látszólag ideges, többször is az órájára pillant. Odajön hozzá a pincér.
Pincér
Hozhatok önnek valamit?
Ray Guttenberg
Nem kérek semmit, már másodjára kérdezi meg.
Pincér
Elnézést uram.
Ray Guttenberg
Ne kérjen nekem elnézést. Takarodjon innen!
Pincér elmegy. Guttenbeg-nek megcsörren a telefonja. Felveszi.
Ray Guttenberg
Végre már! Hol a fenében vagytok? Semmit nem tudok az akcióról, én vagyok a főnök, be kell avatnotok.
Guttenberg csicskája, Robert
Főnök, gond van. Hatalmas gond.
Ray Guttenberg
Mi az, hogy gond van?
Robert
Azt hiszem, ez nem telefontéma. Tudja mit kell tennem.
Ray Guttenberg-ről a kamera közelit mutat. Az arcáról leolvasható, hogy megijedt. A kamera lassan elsötétül, majd jön a főcím.
Leonardo egy lepukkadt, dohos kocsmában ül. Odaszól a kocsmárosnak.
Leonardo Campbell
Hé, kocsmáros! (részegen) Adj még egy kis vodkát.
Kocsmáros
Eleget ivott már.
Leonardo Campbell
Így kell bánni a jó vendéggel? Van pénzem, akkor kérem az italom. Ezen kívül még egy 9 mm-es is van a bal zsebemben, de ez már mellékes.
A kocsmáros rosszallóan néz Leonardora, majd odaadja a vodkát. Látszólag beijedt, de próbál kemény maradni.
Kocsmáros
És mégis ki vagy te itt, hogy csak úgy fenyegetsz?
Leonardo Campbell
Azt jobb, ha nem tudod.
Szerintem 8.
Jó lett de néhány dolgon változtatni kéne. Nem tudom min de valahol kéne hogy egy kicsit összeáljon a kép. Amúgy jó vonalon indultál el csak így tovább
Szia!
Megértem, ha nem érted, csak összeválogattam néhány jelenetet, nem így kezdődik a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!