Szerintetek is sok volt tőle?
Most nálunk esik az eső. Reggel még "jobb" idő volt, így én csak egy pulóverben mentem el. Pár osztálytársammal mentünk fel az éthordóért, én meg közben a pályán rugdostam a vizet. Pár csepp rá ment arra a "cukimuki" ribizlire. Megyek le a lépcsőn ez meg leöntött a joghurttal vagy pudinggal vagy mivel. Megyünk haza, én meg rárúgok egy kis sarat, hogy kvittek legyünk, Ő visszarúgta, aztán elkezdtünk veszekedni.
Nekem joghurtos lett a táskám,a pulcsim és a nadrágom. Neki sáros lett a nadrágja. De közel sem annyi mint ami rajtam volt.
Most megjelent az anyja azt elkezdett velem veszekedni. Ott hagytam, hozzá se szóltam.
De akkor most szerintetek is ilyen elmebeteg vagy csak szerintem?
Szerintem meg jól tette :)Senki nem halt még bele egy kis sárba.
14/L
Engem is saraztak már össze és MÉG ÉLEK :D
11 voltam
Hülyeség az ilyenekbe belemenni. Ha zavar, hogy ütöget, akkor szólj rá, fenyítsd be vagy üss vissza. Itt most tök mindegy, hogy fiú vagy lány, attól még nem kell tőle többet eltűrnöd. De ha sokáig csak tűröd, akkor azt hiszi, hogy benne vagy a játékban, hozzászokik, hogy neki ezt szabad és persze, hogy neki áll feljebb, ha egyszer visszavágsz valamivel. Az ilyen konfliktust azonnal le kell rendezni így vagy úgy, hogy ne legyen folytatás.
(A kérdésből azt feltételezem, hogy te nem élvezed az oda-vissza szívatást, ha mégis, akkor a fenti nem érvényes. Csak akkor ugye minek a kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!