Jól tettem hogy eltávolodtam tőle? Miért érzem hogy hiányzik néha a kedves szavai a mosolya?
két aranyos lány 10 be legjobb barátaim voltak,11be ösz.vont. a 2 osztályt A és B valami megváltozott, nem beszéltek velem,folyton leráztak (semmi okot nem adtam rá)ezért gyűlöltem őket kértem hogy... és rá 3hónapra ősszevesztek Brigi két B-s fiúhoz csapódott, Éva pedig egy szőke lányhoz .Én megint egyedül maradtam, 11A-sok( a mi óráinkon) kémia, labor gyakszi..stb akkor bújt mindig hozzám Brigi mindig mellém ült és végig beszélgettük az egész szüneteket legtöbbször nagyon jól és éreztem egyre kölzelebb kerülők hozzá ,amint véget értek a külön óráink mindig vissza szaladt a 2B-s gyökérhez az egyik a régi haveja volt másik meg egy hazug ragyás bukott jó dumás barom ,minden reggel puszival köszöntötte őket amig nekem csak egy szia jutott
elegem lett külön ültem tőle csak ritkán köszöntem neki és ritkán beszéltem vele ,vajon jól tettem?
éreztem nekem a legjobb barátsága kell talán kezdtem bele szeretni lehet ,fáj nekem hogy csak heti pár szór beszélhetem vele...
19F
másik meg egy hazug ragyás bukott jó dumás barom"
Ott a varázsszó a mondatodban
Jó duma és arra "buknak" a lányok/nők. Picsogással semmire sem mész.
Majd jön egy másik csak akinek bejösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!