Kezdek kikészülni tőle. Mit tegyek?
Van egy fiú osztálytársam akibe évekig szerelmes voltam, de tényleg.. hihetetlenül szerettem a srácot, és ő ezt ki is használta. Elhitette velem, hogy ő is így érezz, majd mikor már azt hittem végre minden összejön, és boldog voltam.. ennyit írt nekem: "kopj le, f......pó k..va".. életemben nem éreztem magam még ilyen rosszul, hiszen hetekig gyönyörű dolgokat írt, kedves volt velem, segített mindenben! Akkor eldöntöttem, hogy velem többet senki, még ő sem teheti ezt meg, hogy így megbánt, vagy játszik az érzéseimmel. Letiltottam a közösségi oldalakról, mindenhonnan kitöröltem, egyszerűen hidegen hagyott. Nem beszéltünk. Továbbra is osztálytársak voltunk (azok is vagyunk msot is), de levegőnek néztük egymást, közel 1 évig.
Majdnem egy év telt el, amíg újra szerelmes nem lettem. Az új srácért majdnem annyira odavoltam mint az előzőért. De ekkor a régi fiú újra feltűnt, és kezdődött minden előről.. elkezdte mondani, hogy szerelmes lett belém, és leírhatatlanul sajnálja amiket velem tett, és hülye volt. Nem hittem neki. Nem akartam neki újra bedőlni, de fél év után.. újra beleszerettem. Akárhányszor rám nézett, elpirultam, és az a szemtelenül szép mosolya.. tényleg, nem tudtam neki ellenállni. Minden jól ment volna de pár hónapja valamin összevesztünk, és nem beszéltünk.. pont így a nyári szünetben. Szeptemberben újra látom, és bár nem érzem, hogy szeretném.. az idei évem nagyon fontos, nem hagyhatom, hogy újra elkezdődjön ez az ördögi kör. Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!