Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is sok volt tőle?

Szerintetek is sok volt tőle?

Figyelt kérdés

Most nálunk esik az eső. Reggel még "jobb" idő volt, így én csak egy pulóverben mentem el. Pár osztálytársammal mentünk fel az éthordóért, én meg közben a pályán rugdostam a vizet. Pár csepp rá ment arra a "cukimuki" ribizlire. Megyek le a lépcsőn ez meg leöntött a joghurttal vagy pudinggal vagy mivel. Megyünk haza, én meg rárúgok egy kis sarat, hogy kvittek legyünk, Ő visszarúgta, aztán elkezdtünk veszekedni.

Nekem joghurtos lett a táskám,a pulcsim és a nadrágom. Neki sáros lett a nadrágja. De közel sem annyi mint ami rajtam volt.

Most megjelent az anyja azt elkezdett velem veszekedni. Ott hagytam, hozzá se szóltam.

De akkor most szerintetek is ilyen elmebeteg vagy csak szerintem?

2014. máj. 27. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te kezdted mert rugdostad a vizet és rá ment a cukimuki ribizlire...Joghurt válaszként picit erősebb volt(egy pohár víz is megtette volna,de lehet csak ez volt nála).Szóval megérdemelted a joghurtot mert nem figyeltél oda a ribizlire! Ami meg a sarat illeti,szerintem az apja meg fog keresni és ki fog nyírni! :) Érted? Meg fogsz halni! :)

Ez az egész gyerekes volt mindkettőtöktől,de az egész tőled indult ki meg gondolom nem is kértél bocsánatot mikor összevizezted...szóval tanulhatnál egy kis illemet sfej! :)

2014. máj. 27. 13:29
 2/15 Marika827 ***** válasza:
Ugye most csak viccelsz? azt hinné az ember ovisok vagytok,ha nem tudnál irni :))))
2014. máj. 27. 13:29
 3/15 A kérdező kommentje:

Aha persze, de ha más cseszteti azt lesz@@@rja. Csak engem nem, engem ok nélkül is szokott ütögetni. Nem ütöm vissza, mert fiú vagyok, ő meg lány. Bár, egyenrangúság van, szóval.... Egyébként meg, hosszabb hajam van, az összes fiúnál az osztályban és ők meg csúfolnak. Nem érdekel, de akkor ő is elengedheette volna a füle mellett és nem kellett volna leöntenie. De az hogy amint haza értem már jött is az anyja :D

Ha látnád a válaszaimat Fogyókúra témakörben :D Meg az 59%-ból hogyan lettem 46% :D

Pedig én tényleg hasznos válaszokat adok.

2014. máj. 27. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Tiszta romantikus :)

Egy lány csak úgy nem ütöget egy fiút :)

Mindennek oka van !

Meg kell tanulnod hogy a csajok a gyengébbik nemhez tartoznak még akkor i ha egyenrangúság van!

De akkor is te voltál a kö csög,mert te rúgtál rá vizet.És akkor mit gondoltál hogy majd nem csinál semmit cserébe? te mit szólnál hozzá ha csak úgy odamennék hozzád és lekevernék egy fülest? Csak úgy... Az hogy egy lány ruháját összevizezed ,fel ér ennyivel simán! :)

Én a helyedben átmennék a lányhoz és bocsánatot kérnék,mert ha nem teszed,nem fogod ennyivel megúszni és te fogod a rövidebbet húzni! Szóval most menj és tedd a dolgod!

2014. máj. 27. 13:47
 5/15 A kérdező kommentje:

A pö9cs9m fog bocsánatot kérni. Tiszta retek lett az egész ruhám.

Mire gondolsz, hogy én húzom a rövidebbet?

Megvernek?

Na ne viccelj :D A velem egykorúakat lecsapom, calisthenicsezem. Aki meg 3-4 évvel vagy többel nagyobb nálam, az meg szánalmas és a tesóim meg a haverjaik (iskolát befejezték a legtöbben, néhányan pedig most ballagnak) lecsapják őket. Nem nagyképűségből mondom, de legyetek képbe :)

Hogy érted, hogy ok nélkül nem szoktak ütögetni senkit? Már az is egy ok, hogy felidegesítsem

2014. máj. 27. 13:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Ne mással legyél nagyképű! :)

Meg amúgy hidd el meg fogod szívni! :)

De majd mikor szívsz ,majd gondolj vissza erre a pár sorra hogy Én megírtam hogy megfogod szívni! :)

Meg amúgy is verekedésben lehet nagy de attól még egy senki leszel! Nem attól vagy kemény hogy tudsz ütni vagy akármi más,hanem attól hogy bizonyos helyzeteket hogyan is oldasz meg.Te még kiscsávó vagy,ezzel a felfogásoddal ne izgulj senki maradsz ! :)

És ne légy már szánalmas hogy egy kis csajjal így szórakozol,meg lesarazod.Milyen kemény vagy....Hűűűű mindjárt elájulok tőled egy csajt össze mertél sarazni! :) Ne keménykedj mert hamar megtalálnak és te fogod úgy is a rövidebbet húzni! :)

2014. máj. 27. 14:06
 7/15 A kérdező kommentje:

Én senki vagyok? Azért adok tanácsokat 12 éves létemre, 20-30 év körülieknek... Azért verem meg a fiúkat, mert molesztálják a lányokat. Azért, mert nem egy tanár mondja azt, hogy mi akarok lenni, mert olyan logikám van. Azért, mert bárhol bármit meg tudok oldani. Azért, mert nem kezdek sikítani ha meglátok egy darazsat.

Szerintem meg az szánalmas, aki pl hazudik.

A lányt meg azért saraztam le, mert, kölcsön kenyér vissza jár!

Olyan kecskefing dolgokon, meg nem kéne felkapni a vizet, hogy pár csepp ráment a ruhájára.

2014. máj. 27. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Én ezen már csak nevetni tudok,de majd rájössz idővel hogy milyen kis idióta vagy ,vagy leszel vagy voltál :)

Amúgy gáz ha azt nézed hogy hány százalékos rátával adsz hasznos válaszokat! Tudod nem az számít hogy kinek mondod magad,az számít hogy a való világban ki vagy,és ahogy leírod magad,az elég nevetséges :) De semmi baj,majd kinövöd a hülyeségeid és rájössz hogy törpkorodban mekkora egy sfej voltál. És ez bizonyítja az is hogy nem érted hogy miért baj hogy összevizezted másnak a ruháját! Én naponta ezért jól nyakon öntenélek csak úgy egy vödör vízzel vagy valami mással aztán megnézném hogy hogyan tetszene neked a dolog.És nyugodtan legyél csak nagyképű! Majd kiverik belőled! :)

2014. máj. 27. 14:45
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyképű. Ez tömény önbizalom!

Hú, mondom, az a pár csepp. Bezzeg amikor engem csúfolnak azt sz@@rjam le. Ne is érdekeljen. De ha ő kap pár csepp vizet már le kell önteni azzal a fhossal. De nyugi van, majd holnap kap ő is, már vettem egy fincsi görögjoghurtot :) Biztos örülni fog amikor leöntöm vele.

2014. máj. 27. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Tudod egy érett gondolkodású fiatalember ilyet nem csinálna...De te tudod...Én amondó vagyok és meg fogod szívni!!!!Jusson eszedbe mikor már meg van a baj,hogy Én ezt megírtam neked! :)
2014. máj. 27. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!