Miért kell az iskolában így összesűríteni a dolgokat a tanároknak?
Egy nap alatt lesz 3 dolgozat és egy felelésre való esély. Emellett azért még másra is kell készülni.
De úgy alapból, mostanában elég sok számonkérés volt.
Miért kell így összesűríteni a dolgokat, hogy mindenből egyszerre kelljen tanulni? Miért kell ilyen közel lenni egymáshoz minden dolgozatnak?
Basszus, sok nagyokos megmondóember...
Kit érdekelnek az egyetemisták, amikor nekünk itt és most az a legnagyobb problémánk, hogy egy nagy 3 témazárót írunk? Minden korosztálynak megvannak a nehézségei, és nem kell összehasonlítani az idősebbekkel!
Ez a jelenség nem csak év végére vonatkozik, nálunk 2 havonta vannak dolgozat-és felelés dömpingek, amikor is megírjuk a témazárókat. Ennek szerintem az az oka, hogy egy-egy téma minden tárgyból kb. ugyanolyan hosszú.
Sok kitartást a következő két héthez, nincs már sok hátra! ;)
Kérdező, vedd figyelembe, hogy itt az év vége :) Ilyenkor mindig ez van.
Az egyetemistáknak üzenem (én is az vagyok), hogy ti visszasírjátok még a zh-kat, amikor kikerültök a munkaerőpiac farkastörvények uralta világába! Úgyhogy hagyjátok már békén a középsulisokat, nekik ugyanolyan nagy gond a dolgozatok és tz-k írása, mint nektek a vizsgák és zh-k írása. Amikor ti voltatok középsulisok, akkor nektek is nagy gond volt, hogy dogákat kellett írnotok, tanulnotok kellett egyik napról a másikra, emlékezzetek már vissza! Úgyhogy elég szánalmas ez a hozzáállás a részetekről :D Ennyi erővel mehettek ki a játszótérre, és csesztethetitek az 5 éves gyereket is, hogy jajj mit sír, hogy önállóan kell bekötni a cipőjét, amikor egy zh-t megírni sokkal nehezebb...
Valójában, aki így gondolkodik, maga van az 5 éves szintjén.
Én sem értem, hogy minek mindig okoskodni.
Ki a f...t érdekeltek most, kedves egyetemisták? A kérdés egyértelműen nem hozzátok íródott.
Kérdező, nálunk is ez megy...De úgy, ahogy az egyik válaszoló írta, kb. 2 havonta van egy ilyen nagy dolgozathullám, ami kb. 2 héten keresztül tart, és akkor folyamatosan napi szinten minimum egy dolgozat, mellette még felelések. A múlthét és a mostani is ilyen volt. De ezt a holnapi napot, meg ezt a pár hetet a suliból most már csak kibírjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!