Miért kell az iskolában így összesűríteni a dolgokat a tanároknak?
Figyelt kérdés
Egy nap alatt lesz 3 dolgozat és egy felelésre való esély. Emellett azért még másra is kell készülni.
De úgy alapból, mostanában elég sok számonkérés volt.
Miért kell így összesűríteni a dolgokat, hogy mindenből egyszerre kelljen tanulni? Miért kell ilyen közel lenni egymáshoz minden dolgozatnak?
2014. máj. 25. 07:56
1/19 anonim válasza:
Az okot nem tudom, de ezekből többet, hasznosabbat tanulsz, mint ami a könyvekben van. Gyorsan feldolgozni, rangsorolni az anyagot, kezelni az időhiányt. Ez utóbbi annyira fontos, hogy az ürhajósoknál szúrési feltétel, hogy idöhiányos helyzetben jól teljesítsenek
2/19 anonim válasza:
Mert a tanulmanyi anyag blokkokra van osztva, amit idönkent szamon kell kerni. Egy tanar nem egy osztalyt tanit, es egy osztalyt nem egy tanar tanit, igy van, hogy összesürüsödnek a dolgok. Ha nagyyon gaz a helyzrt szoljatok a tanarnak, hogy nem halaszhatnattok-e el a következö orara, mert aznap mar kettöt irtok. De ezt akkor rögtön, mikor belejenti a dolgozatot.Nekünk anno mindig megertettek.
3/19 anonim válasza:
Hát ara azért figyelni kell, hogy egy nap csak 2 dolgozat lehet. Számonkérés persze sok van most, mert itt a tanév vége le kell zárni.
4/19 anonim válasza:
Gondolom azért, mert év vége van és hamarosan lezárják a jegyeket.
5/19 A kérdező kommentje:
Ilyenkor rontják jól le a jegyeket, amikor így összesűrítenek mindent
2014. máj. 25. 08:28
6/19 anonim válasza:
Tudom nem életszerű érv, de alapból minden órára kéne készülni, és akkor egy-egy összefoglaló számonkérés nem lenne különösebben problémás.
7/19 anonim válasza:
Az élet már csak ilyen. Nekem egyetemen volt olyan, hogy hétfőn matek, villanytan, prog elmélet, és prog gyakorlat zh. Mind sikerült, pedig egy zh sokkal súlyosabb, mint egy dolgozat. Nőj fel.
8/19 anonim válasza:
Talán azért, mert tanév vége van, ami a számonkérés időszaka.
9/19 anonim válasza:
Ilyenkor már új anyag nincs, a meglévő tudásodról kell számot adnod.
10/19 anonim válasza:
Nálunk mindig mindenből volt számonkérés. Ha nem dolgozat, akkor feleltetés, arra is fel kell készülni. Óráról órára kell tanulni, és akkor a témazáróhoz már csak át kell ismételni a leckét. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki egy témazáróra úgy tudjon tisztességesen felkészülni, hogy csak az előző délután kezdi el megtanulni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!