Ilyenkor mi van? Most szeret vagy nem?
Sziasztok nem sűrűn szoktam ide írni de most nagyon fontos kérdésem lenne. Van egy srác a suliban aki jelenleg a badtarsam is. Amikor a suliban vagyunk mindig mindent megbeszelunk es meg is ved,mert nagyon sokat csufolnak mert nagyon sovany vagyok... de mint pl most beteg vagyok kapom a bararnomtol az infot hogy a hatam mogot azt mondja hogy biztos hogy szimulalok vagy csak anorexias vagyok. Tegnap este felhivtam es azt mondta hogy jo hallani a hangomat. Viszont ma este is felhivot a baratnom hogy a srac csinalt egy csomo szorolapot azzal hogy Dalko Napsugár anorexiás és szimulal!! Es szetoztota ebed szunetben mikor a tanarok nem figyeletek...Most mit tegyem szeret vagy csak kihasznal?
11/L
11 éves vagy????
Basszus, a párkapcsolat még nem neked való!
Biztos, hogy a barátnőd az a lány? Mi van, ha ezeket ő terjeszti csak el? Vagy ő csinálja nem is a fiú?
Addig amíg beteg vagy nem tudsz ezekről meggyőződni. Szóval, ha meggyógyultál, akkor válik egyértelművé, hogy tényleg van ilyen szórólapos dolog.. vagy nem.. Bár szerintem csak kitalálták. Beszélj külön mind kettőjükkel, és döntsd el, hogy ki hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!