Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Szeret vagy nem? Vagy csak Ő ilyen? Főleg srácokat kérdeznék, bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy sráccal hivatalosan 1 hónapja, előtte sokat randiztunk, én imádom őt, nagyon sokat tettem érte már ezen kis idő alatt. Viszont úgy érzem, hogy ő neki ilyen tök mind1 ez a kapcsolat. Szokott keresni, fel is hív, de nem mondja hogy szeret, nem mond kedves dolgokat, nem érzékeltet az ég világon semmit. Ha együtt vagyunk akkor szokott ölelgetni puszilgatni, de semmit nem mond, néha úgy érzem, hogy csak úgy vagyok neki. Próbáltam rákérdezni, az volt a válasz hogy miért annyira fontos ez nekünk nőknek pfff?! Most akkor tényleg leszar igazából vagy csak simán nem szeret "kedves romantikus" lenni? :/2014. febr. 12. 16:25
1/5 anonim válasza:
"hivatalosan"?
Van róla papírod vagy mi?
2/5 anonim válasza:
a fiuk mindig kevesebbet és nehezebben mondanak ilyeneket....
3/5 anonim válasza:
mint az agymenőkben kötöttek élettársi szeződést xDD
4/5 anonim válasza:
Nem tudom miért esik nehezére sok embernek kimutatni ha valakit szeret -.- Istenem,ha ez fontos a barátnőjének nem igaz,hogy nem bírja mondani...főleg ha így is érzi.
5/5 anonim válasza:
a fiúknak ciki így kifejezni magukat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!