Mit tegyek ha már azon vagyok hogy megölöm magam? 13/L
Figyelt kérdés
Hetedik osztályos vagyok. Van 3 fiú osztálytársam akik ok nélkül gyűlölnek. Mindig is kerültem őket, volt, hogy jóban voltam velük, de tényleg sohasem mondtam nekik semmi sértőt. Ok nélkül egyik napról a másikra megutáltak. Ott tesznek keresztbe nekem ahol tudnak. A szüleim nem tudnak semmit sem csinálni, nem szeretném ha aggódnának. Már szóltam az osztályfőnöknek korábban, de csak annyit mondott nekik, hogy hagyjátok xy-t. Sokszor sírok az iskolában a wc-ben és erről senkinek nincs fogalma. Reggel is mindig rosszul vagyok, görcsölök hogy megint túl kell élnem ezekkel a napot.. Azon gondolkodtam, hogy jól megveretem őket, de macerás lenne elintézni, meg ha kiderülne hogy benne van a kezem a dologban akkor mégjobban bántanának. Mit tehetnék??:(2014. máj. 12. 13:58
11/11 tuccennéljobbat válasza:
óvatosan te is tudsz gonoszkodni, észrevétlenül ne hagyd magad mert ha hagyod magad nem véded meg magad csak azért is piszkálni fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!