Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha már azon vagyok...

Mit tegyek ha már azon vagyok hogy megölöm magam? 13/L

Figyelt kérdés
Hetedik osztályos vagyok. Van 3 fiú osztálytársam akik ok nélkül gyűlölnek. Mindig is kerültem őket, volt, hogy jóban voltam velük, de tényleg sohasem mondtam nekik semmi sértőt. Ok nélkül egyik napról a másikra megutáltak. Ott tesznek keresztbe nekem ahol tudnak. A szüleim nem tudnak semmit sem csinálni, nem szeretném ha aggódnának. Már szóltam az osztályfőnöknek korábban, de csak annyit mondott nekik, hogy hagyjátok xy-t. Sokszor sírok az iskolában a wc-ben és erről senkinek nincs fogalma. Reggel is mindig rosszul vagyok, görcsölök hogy megint túl kell élnem ezekkel a napot.. Azon gondolkodtam, hogy jól megveretem őket, de macerás lenne elintézni, meg ha kiderülne hogy benne van a kezem a dologban akkor mégjobban bántanának. Mit tehetnék??:(
2014. máj. 12. 13:58
1 2
 1/11 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Na foglalkozz velük. Ilyenek, és kész, de nehogy már pár kis k@csog határozza meg az életed. Fejlezd önmagad, találj egy vaány hobbit, szerezz normális barátokat, és élvezd az életed. Hidd el, nem tudsz jobban bosszútállni rajtuk, mint úgy, hogy végig kell nézzék, hogy boldog vagy, és hidegen hagy az ármánykodásuk:P
2014. máj. 12. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
13 éves gyerekek miatt nem szabad öngyilkossággal foglalkoznod. Különben is, a hetediknek már mindjárt vége, e nyolcadikat kibírod valahogy és utána ahányan vagytok,annyi felé mentek. Nemcsak ők vannak a világon, találhatsz magadnak az iskolán kívül is barátokat.
2014. máj. 12. 14:06
 3/11 A kérdező kommentje:
De a nyolcadik is szenvedés lesz :(( Meg lehet, hogy 1 gimibe fogok járni velük..Akkor tényleg megölöm magam..:/
2014. máj. 12. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Gyúrjál, ne legyél kretén!
2014. máj. 12. 14:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Fejeld meg az egyiket aztán kész.
2014. máj. 12. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
tegyél rájuk nagy ívbe nem érdemes velük foglalkozni lehet hogy bejössz nekik (akkor szoktak a kisfiúk ilyet csinálni asszem) meg ezt kifogják nőni lehet hogy gimibe egész normálisak lesznek csak most abba a korba vannak hogy ők a kemény gyerekek mert kiesett az összes tejfoguk
2014. máj. 12. 16:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Na, az 100000000% hogy nem tetszek nekik, a külsőmre is mindig megjegyzést tesznek... De majd évzárón elkapja őket keresztapám:)
2014. máj. 12. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:
2014. máj. 12. 18:16
 9/11 anonim válasza:
Nyugi, voltam már így én is. Az ilyenkre ne figyelj oda. Vagy egyszerűen röhögd ki őket. Annál semmi sem fogja őket jobban idegesíteni. :) Velem is 6.-7.-es koromban művelték ezt velem, de mivel csak azt látták rajtam, hogy én ennek ellenére boldog vagyok(pedig sok dolog, tényleg nagyon rosszul esett)
2014. máj. 12. 18:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi.:) 6-os, sajna nem Marlon Brando a keresztapám:/:D
2014. máj. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!