Félek, hogy megölöm magam, mit csináljak?
Neked inkább pszichiáter kéne, meg nyugtató. Nem normális, hogy vagdosod magad. És mivel csinálod, késsel? Hátborzongató... Milyen mélyen vágsz magadba? Hány percig vérzel utána?
Neked elment az eszed, komolyan! De talán tud rajtad segíteni a gyógyszeres kezelés.
Azt nem értem, hogy miért nem tudsz erőt venni magadon, tanulni, és és elmenni másik városba egyetemre. Addig meg kibírod otthon. Ha volna célod, akkor sokkal könnyebb lenne. Csak a lúzerek öngyilkoskodnak.
Egyetem = önállósodás, magánélet, barátok, szórakozás, jövő megalapozása.
Csak rajtad múlik.
Igen, tudom, a felelősség rohadtul sz.r dolog, de hát ez van. Könnyebb másra kenni a sikertelenséget, de az életedet te alakítod, ha tetszik, ha nem.
Ne legyél öngyilkos énsem leszek..
pedig rossz az életem, nagyon szegények vagyunk csak veszekedés van itthon, hideg van nemnagyon tudunk füteni se, kaja se mindig van.. nagyon csunya kis hazban elunk, volt mar egy abortuszom is, barataim nekem sincsenek meg semmi... mostis csak az uvoltozes megy itthon!! se tv nincs itthon se net mert nincs ra penzunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!