Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek, hogy megölöm magam,...

Félek, hogy megölöm magam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már elegem van az egészből, mindig rosszul érzem magam, most is. Nemrég elkezdtem vagdalni a kezem, de nyilván nem lett jobb ettől semmi, akartam venni erős nyugtatót, de nem sikerült. Elegem van a családomból, az iskolából, nem tudok tanulni, magamból is elegem van. Nem vagyok normális, és végre szeretnék az lenni, szeretnék egy megbízható családot, akikkel bármiről beszélhetek, szeretnék végre élni, szeretnék olyan dolgokat csinálni, amit eddig nem engedtek meg nekem, amiket eddig nem tettem meg. 17 éves lány vagyok, de soha nem voltam még egy házibuliban sem, egyedül vagyok, nincsenek barátaim, utálom magam. Több problémám van, amiket hosszú volna ide leírni. Nem tudom mit csináljak, sokszor gondolok arra hogy öngyilkos leszek, és itt hagyok mindent. A környezetemben senki nem veszi észre, hogy valami bajom van, mindig próbálok mosolyogni. Van amikor nem sikerül, és sokszor ok nélkül üvöltök, vagy éppen hogy nagyon szomorú vagyok, és nem szólok senkihez. A magánéletemmel is vannak problémáim, már amennyi magánéletem lehet. A pszichológusokban nem bízok, és pénzem sincs rá. Félek, ha elmennék egy ingyeneshez, akkor is megtudnák a szüleim, fizetősre meg nyilván csak úgy tudok menni, ha adnak pénzt.

2013. dec. 15. 19:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok tudni egyetemre járni, nem lesz rá pénzem. Orvos szerettem volna lenni, mindig is "valaki" szerettem volna lenni, jól is tanultam mindig, de sok rossz dolog történt velem, amiért sem kedvem nincs, sem energiám semmire.
2013. dec. 15. 19:55
 12/19 intrepid ***** válasza:
10%
Figyelj, ne vagdossad magad, mert később a sebhelyeket restellni fogod, és szinte nem lehet eltüntetni őket. Az élet nem mindig habostorta.
2013. dec. 15. 19:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem is habostortát szeretnék, csak nem mindennapi szorongást szeretnék, normális családi légkört, és egy-egy napot, amikor nincs veszekedés, nem vagyok valamiért lecseszve vagy itthon, vagy az iskolában.
2013. dec. 15. 20:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Vagy csak valakit, akár családtag, akár nem, akivel megbeszélhetném a problémáimat, mert amikor tanácsra lenne szükségem, senkim sincs, de amikor segítenem kell valamit, vagy meg kell csinálnom valamit, mindenki megtalál a családból is.
2013. dec. 15. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Próbáld meg lekötni a figyelmed/magadat!

Mit tudom én, ha nem állsz hadilábon a konyhával,akkor főzőcskézz,süss muffinokat. Rajzolj! Hallgass zenéket, új elő adóktól és googlizzad ki őket----tehát olvassgas.

Könyveket..nem pont a nyálas vackokra,meg a fantasykra gondolok,hanem valamilyen szakirodalomhoz tartozó valamilyen kiadványt.

2013. dec. 15. 23:54
 16/19 anonim válasza:

"Ha mindent elvesznek az embertől, ha semmiképpen nem győzhet, végül azt mondja: mi az ördögnek harcolok? Erre számítanak! Hogy előbb-utóbb feladja az ember. Pedig ha az ember feladja, akkor jobb, ha inkább meghal. Nem tudom feladni. Nem tudom, hogyan kell!

Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!" Élj valaminek! Legyen egy célod, amiért élni fogsz és szenvedsz...

http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

2013. dec. 16. 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem is ilyenek voltak a szüleim, semmit nem engedtek,és elegem lett belőlük aztán elköltöztem és átiratkoztam magán tanulónak.most meg mindent megpróbálnak azért tenni hogy visszamenjek, ígérgetnek minden félét.

Szerintem állj sarkadra.Próbálj meg megtenni mindent hogy ne függj tőlük és akkor nem tudnak megállítani.

2013. dec. 16. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Elöbb utóbb jobb lesz hidd el! Legyél nyitott mindenre így olyan dolgokat is meglátsz az élerben amit eddig nem. Mond el a szüleidnek, hogy zavar téged hogy nem mehetsz bulizni. Legyen egy célod amit elszeretnél érni az életben legyen az bármi egy Matek ötös is lehet, a sport is sokat segít hisz akkor nem mással vagy elfoglalva nekem ez nagyon sokat sehített és az hogy mindenre nyitott voltam, nem "bújtam el" az élet elől. Van egy nagyon jó film a címe nyomás alatt, ilyesmi dolgokról szól. Ha beszélni szeretnl írj nyugodtan és fél a fejjel!
2013. dec. 18. 16:46
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Pisztoly + Golyó = Head Shot :D
2014. jan. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!