Félek, hogy megölöm magam, mit csináljak?
Próbáld meg lekötni a figyelmed/magadat!
Mit tudom én, ha nem állsz hadilábon a konyhával,akkor főzőcskézz,süss muffinokat. Rajzolj! Hallgass zenéket, új elő adóktól és googlizzad ki őket----tehát olvassgas.
Könyveket..nem pont a nyálas vackokra,meg a fantasykra gondolok,hanem valamilyen szakirodalomhoz tartozó valamilyen kiadványt.
"Ha mindent elvesznek az embertől, ha semmiképpen nem győzhet, végül azt mondja: mi az ördögnek harcolok? Erre számítanak! Hogy előbb-utóbb feladja az ember. Pedig ha az ember feladja, akkor jobb, ha inkább meghal. Nem tudom feladni. Nem tudom, hogyan kell!
Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!" Élj valaminek! Legyen egy célod, amiért élni fogsz és szenvedsz...
nekem is ilyenek voltak a szüleim, semmit nem engedtek,és elegem lett belőlük aztán elköltöztem és átiratkoztam magán tanulónak.most meg mindent megpróbálnak azért tenni hogy visszamenjek, ígérgetnek minden félét.
Szerintem állj sarkadra.Próbálj meg megtenni mindent hogy ne függj tőlük és akkor nem tudnak megállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!