Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez mit jelent?

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Oké, egy srác osztálytársamról van szó, aki nagyon tetszik nekem. :) Ma volt a sulinkban egy művészeti fesztivál, és én szerepeltem, rá meg ráosztották a hangosítás-világítás-zene trió figyelését. Végre nem voltak ott az enyhén kétes életű osztálytársaim, így gondoltam, beszélgethetek vele, mert nagyon szeretek vele beszélni, mert intelligens és vicces is. :)

Végül amikor szerepeltünk, végig engem nézett (ezt több ember mondta), majd utána, amikor kimentem a teremből, és visszamentem, megszólaltam, és azonnal hátrakapta a fejét. :D Aztán amikor lezajlottak a versenyek a tanárok beállítottak nekünk filmet a fizikában, és ő is ott volt, együtt néztük, közben többször rám nézett, megjegyzéseket tett, mosolygott. Utána jó ideig nem láttam (szomorú is voltam, hogy talán hazament) aztán az eredményhirdetésnél újra feltűnt, ahol egy barátnőmmel álltam, és adott nekünk rántott húst, amit a menzáról csórt. :) Meg kaptunk tőle egy fél liter iceteát, de azt utána elvitte ami maradt. :D E szerint (a barátnő)szerint engem keresett. :D Na, jó, nem tudom elhinni. Utána még találkoztunk, ettünk közösen a suli tortájából, beszélgettünk, aztán el kellett mennem haza... Szerintetek? Tetszhetek neki? :D

2014. márc. 8. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem.
2014. márc. 8. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Tetszel neki!
2014. márc. 8. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Istenem.
2014. márc. 8. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, nem kell lenézni, sosem gondoltam volna, hogy én egyszer ilyet kiírok gyakorikérdésekre. :D Köszönöm a válaszokat! :)
2014. márc. 8. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!