Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Most 8. osztályos vagyok és a két 8.-os osztály nagyon jól kijön egymással. Sok barátnőm van ott, és a fiúkkal sincs semmi bajom és nekik sincs velem. Viszont ott az egyik barátnőm duci. Tényleg nagyon duci. Az egyik srác mindig piszkálja és szidja szegényt. Ma is beszólt neki és én visszaszóltam neki. Azóta engem szekál, és biztos vagyok benne, hogyha nem védem meg, akkor nem kezdett volna el piszkálni. Ma is odaszólt hogy helló rondaság, és ilyenkor alig bírom abbahagyni a sírást.. már unom, hogy mindig sírva jövök haza. Anyunak nem merek szólni, mert akkor egyből elkezdené, hogy milyen béna vagyok, hogy anyucihoz futok segítségért, pedig nem szeretnék gyengének látszani.. Mindig visszaszólók neki és tartom magam.. De már egyre nehezebben megy.. Mit csináljak?:(2014. márc. 4. 14:37
1/4 anonim válasza:
egyszer oltsd be olyanokkal, hogy milyen szánalmas, nincs egy rendes barátja sem stb, és te is találj ki olyanokat hogy büdös a szája, ronda, undoritóan néz ki stb
2/4 anonim válasza:
Igen az első válaszoló jól írja: a legjobb védekezés a támadás. Te is találd meg a gyenge pontját, és kezd el mondogatni neki. Pl.: szétállnak a füleid, mikor fogsz elrepülni velük? Vagy hasonló.
És ne sírj előtte. Ha látja, hogy sírsz, akkor csak annál jobban fog piszkálni.
Különben meg nagyon bátor és emberséges dolog volt, hogy kiálltál a barátnőd mellett és megvédted! Így kell ezt csinálni, sok ember példát vehetne rólad.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszotokat:) megfogadom a tanacsotokat :)
2014. márc. 4. 15:48
4/4 anonim válasza:
Alázd meg, szégyenítsd meg a barátai előtt.. Vagy csak verd szájba :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!