Mit tegyek? Normális az ilyen? Bővebben lent!
Uj technika tanart kaptunk az evben es az ev elejen is feltunt az osztalyunknak,hogy nem normalia!Megengedte,hogy en es a a padtrsam elore uljunk a baratnoinkhez es mar eleg jol ismer minket es tudta,hogy beszelgetni fogunk de azert megengedte.Az oaztalyban mimdenki beszelt de csak rank szolt es 1x azt mondt hogy meg egy szavam van es bajok lesznek(ezt mar tuddtam,hogy ugy kell ertenem hogy kirangat az osztalybol es lehet megut) en meg mondtam neki,hogy akkor befog jonni apam,utanna mondta,hogy uljek hatra de en nem ultem!Megfogta a karom kirangatott az osztalybol nekivagott a falnak,majdnem felpofozott es elkezdett uvoltozni,hogy takarodjak lefele,lementem es o bement az osztalyba es azt mondta,hogy neveletle hulyegyerek vagyok es nem akarok visszamenni orara....EN nem szeretnek bejarni technika orara es anyum beszelni akar of-mel,hogy ne jarjak be technikara...ezt megcsinalhtom hogy igazgatoi engedellyel nem jarok be orara?Es ha ez nem megoldhato akkor erdemes atmennem masik suliba?
Egyebkent mar ezelott volt ilyen esett egyik o.tarsamat is neki vagta a falhoz es egy masikat pedig megtepett(szo szerint)azert mert egesz oran 1x megszolalt!legyszii segitsetek!<3
technikát általános iskolában tanítanak, akkor mit keresel itt 23:10-kor?
Kötelező bejárni technikára és nem ártana, ha magyarból is jobban teljesítenél.
Egy tanár nem üthet meg egy diákot se, mert védik a jogai, ha ez megtörtént, akkor jogi útra is terelheted a dolgot. Ha viszont ezt csak kitaláltad, eltúloztad, nem ütött meg a tanár, csak kizavart vagy kivezetett az óráról, akkor rágalmazás miatt te kerülsz bajba.
Továbbá az óra nem arra való, hogy a barátnőddel csevegj ott, vagy melegedni járj oda, vagy a tanárt provokáld a viselkedéssel, hanem, hogy aktívan részt vegyél a foglalkozásokon és kövesd, hajts végre a tanár utasításait. Ha ezeket nem teszed meg, a tanárnak joga van megfelelő érdemjeggyel, illetve beírással (figyelmeztetés, intő, megrovás) részesítenie téged.
"utanna mondta,hogy uljek hatra de en nem ultem"
Aztán miért nem?
Mondjuk nem a legjobb megoldást választotta, mert kellett volna még egy figyelmeztetés és ha azután is megszólalsz, akkor elkérni az ellenőrződet és beleírni.
Bár így ebből a pár sorból az jön le, hogy arra is inkább büszke lennél, mert félreneveltek a szüleid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!