Volt mar valakinek olyan, hogy az osztalytarsa ongyilkos lett?
Figyelt kérdés
Velem meg szerencsere ez nem fordult elo! Esetleg akinek az osztalytarsaa ongyilkos lett hogyan jelentettek be hogyan tettek tul magukat az osztlytarsai ezen a szornyusegen?2014. jan. 19. 20:42
11/18 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenkit Sajnálok és Részvétem!
2014. jan. 20. 17:15
12/18 anonim válasza:
ma 16:57
Régen volt már, de még ma is élesen látom azt a napot, mintha az agyam, az emlékeim nem engednék, hogy elfelejtsük.
de lehet nem is akarjuk.
Erzsóval minden évben június 13-án találkozunk Bea sírjánál. 1985 óta minden évben. Én külföldön élek, Erzsó az ország másik végében, de június 13-án mindketten ott vagyunk. Erzsó egyébként sokkal nehezebben dolgozta fel Bea halálát (ne voltak öngyilkossági kísérletei még a 80-as évek végén 15 évesen) mert ma is azt hiszi Bea miatta halt meg.. Mivel ő mondogatta neki, hol foltos az ablak. Bea szüleivel is tartjuk ma is a kapcsolatot.. Hidd el nekem, nem jó, hogy gyerekként átéljük egy társunk halálát. Egy életen át elkísér, megváltoztat minket.
13/18 anonim válasza:
Az én oszt társaim lassan elmondhatják, hogy igen ;)
14/18 A kérdező kommentje:
Ne mondj ilyet!
2014. jan. 20. 19:24
16/18 A kérdező kommentje:
Tudom!
2014. jan. 20. 19:40
17/18 anonim válasza:
Véletlenül se legyen senki sem öngyilkos. Később úgy is megbánná, ha lenne rá módja. Nem mindegy, hogy hol töltjük az örökkévalóságot.
18/18 anonim válasza:
Szerintem az öngyilkosság az egyik legönzőbb dolog, amit egy ember tehet. Eszébe se kéne, hogy jusson bármi ilyesmi egy embernek! Ideiglenes problémákat ne végleges megoldással oldjatok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!