Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Halt már meg valakinek az...

Halt már meg valakinek az osztálytársa?

Figyelt kérdés
Az én egyik osztálytársam tegnap halt meg. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel az egésszel. Teljesen összekuszálódott bennem minden, nem tudom hova tenni az életemet, lassan semmire se nem tudok koncentrálni..
2011. júl. 4. 08:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Részvétem!

Sajnálom a dolgot. A halál egyébként is borzasztó dolog, hát még akkor, amikor fiatalokat érint, amikor egy korodbeli koporsójánál állsz. Természetes, hogy össze vagy zavarodva kissé.

2011. júl. 4. 08:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Öngyilkos lett, akkor volt 18 éves.

Még annyit javulhatott volna a helyzete, de sajnos nem bírta már tovább.

Részvétem.

2011. júl. 4. 08:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A halál természetes dolog,sajnos olykor a fiatalokat sem kerüli el.

Legyen ez neked tanulság,hogy minden nap értékes és éld úgy,mintha mind az utolsó lenne.

Biztosan megrázó lehet.Részvétem!

2011. júl. 4. 08:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. 17 évesen.

Középiskolások voltunk, és az utolsó (érettségi) tanév előtti nyári szünetben, nyári munkából haza fele menet elcsapta egy autó.

Teljesen le voltunk döbbenve, nagyon sokáig nagyon rossz volt, különösen a temetésén. Az utolsó tanévünk ahogy elkezdődött, nagyon sokáig "kísértett" az emléke! A ballagáson is megemlékeztünk róla, a tablóra is felkerült róla egy kép.

Ilyenkor nem lehet mit mondani, csak azt, hogy az idő mindent megold! Az én történetem már majdnem 10 éve történt, és most már csak a szépre emlékszem! Most hogy leírtam az esetet, be-be villannak a rossz képek, de összességében már csak a kellemes emlékek vannak jelen!

Szóval részvétem, és hidd el, idővel újra a szép emlékek fognak benned előtörni. De most még nagyon rossz, és az is lesz még egy darabig.. :(

2011. júl. 4. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem éltem át ilyet, de az egyel felettem járó évfolyamban történt ilyen :( Megkérhetitek az osztályfőnökötöket, hogy hívjon egy szakembert (pszichológus), aki elbeszélget veletek, és segít az osztálynak feldolgozni ezt az esetet. Hidd el, sokat segít.

Részvétem!

2011. júl. 4. 08:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen azt hiszem még harmadikban vagy negyedikben :/.Két ikerlány a nagyijukhoz mentek,hogy megmutassák,hogy tudnak hegedülni.Az apukájuk karambolozott...Az apukájuk és az egyik lány meghalt :(.A másik lány elveszítette a látását és még mindig kómában van.Nagyon hiányoznak =(.Egyszerűen felfoghatatlan,hogy még annyi mindent nem tapasztaltak meg és még annyi mindent mesélhettünk volna egymásnak =(

L/14

2011. júl. 4. 08:44
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Jah és részvétem nagyon sajnálom és sajnos tudom milyen érzés =( utolsó voltam
2011. júl. 4. 08:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!

Nekem egy napon belül két tragédia is történt az életemben tavaly. Hajnalban meghalt az apukám, és rá pár órával később elgázolták az osztálytársamat. Ő nem halt meg ugyan, de betonfalnak repült, és háromszor élesztették újra. Azóta kómában fekszik, az orvosok már javasolták a szüleinek, hogy vegyék le a gépekről, de ők hallani se akarnak róla. Október óta minden osztályfőnöki órát azzal kezdtünk, hogy az osztályfőnök beszámolt az osztálytársunk állapotáról. Amúgy is elég rossz lelkiállapotban voltam, hát még amikor ezt meghallottam. De túl vagyok valamennyire rajta, gyógynövényes tablettát szedte, hogy ne reszkessek, amikor rám jön a sírhatnék. Szerencsére max összesen 5 szemet vettem be belőle, azóta nem kell hozzá folyamodnom:-)

2011. júl. 4. 09:16
 9/13 yuda ***** válasza:
32%

Évfolyamtársam fiú motorbalesetben.

Valaki írta, hogy a halál természetes dolog. :)

Hát nem az!

A halál egy botrány. Az emberiség legnagyobb botránya.!

Sajnálom, aki szerint ez természetes és beletörődik. Normális értékrendű ember soha nem tudja elfogadni, sem megbékélni vele.

Az a fiú, akiről írtam, a legrendesebb, mindenkivel kedves, sokoldalú, segítőkész, humoros..talán ellensége sem volt. Ezt nem utólagosan szépítem pedig. Miért kellett meghalnia?

Fogadjam el, mert az élet velejárója? :)

Hát nem! Botrány!

2011. júl. 4. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:
95%

Igen,öngyilkos lett a fiú mert szakított vele a barátnője.De előtte a csajt felhívta hogy nagyon szereti,stb,és hogy öngyilkos lessz.18éves volt,már elballagott,előtte kapott a szüleitől házat és kocsmát.Nagyon sajnálom,mert nagyon rendes gyerek volt.

24/L

2011. júl. 4. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!