Halt már meg valakinek az osztálytársa?
Figyelt kérdés
Az én egyik osztálytársam tegnap halt meg. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel az egésszel. Teljesen összekuszálódott bennem minden, nem tudom hova tenni az életemet, lassan semmire se nem tudok koncentrálni..2011. júl. 4. 08:21
11/13 anonim válasza:
igen, 4. osztályosok voltunk. az ikertestvére is az osztálytársam volt. szénmonoxid mérgezésben halt meg. "szerencsére" csak ő. A halál igen is természetes, csak az nem mindegy, hogy egy ember milyen módon hal meg. Természetes, ha ágyban párnák közt hal meg az ember, az élet velejárója. Az nem természetes, ha valaki öngyilkos lesz, meggyilkolják, vagy más hibájából életét veszti. Részvétem, és kitartást!
12/13 anonim válasza:
Az egyik általános iskolai barátnőm, agyhártya gyulladásban.
13/13 anonim válasza:
Igen, sajnos. :(
Vendéglátó technikus vizsga előtt. Az írásbeli csak pár embernek sikerült, köztük neki is. Úgy örültünk neki. Aztán a szóbelire már nem jött. :(
Szegénykém egyébként is az osztály "lúzere" volt. Nem sokat beszélgettünk vele, nem hívtuk magunkkal sehova, kis csendes, magába forduló fiúcska volt. Aztán érettségi utánra, 5. évre kikupálódott. Kezdett mindenkivel jóban lenni.
Szóval szóbelire nem jött. Vasárnapi ebédnél lefordult a székről... tüdőembólia.
Aztán volt még egy. Csak az újságból és hírekből hallottam. Valami "T" betűs helyen felrobbant egy gyár (talán Törökbálinton??!)... az a fiú, aki ott meghalt, szakközép 1-2-ben volt az osztálytársam.
Részvétem neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!