Szóljak valakinek, hogy az osztálytársam vagdossa magát?
Figyelt kérdés
Ma az egyik órán melléültettek, mert a padtársammal beszélgettünk, és én pedig megláttam a csuklóján a vágásokat. Nem olyan volt mint a sok tinip*csának, akik a könyöküktől két centire megkarcolják, hanem tényleg a csuklóján 3-4 mély, hosszú vágás. A szülei nemrég váltak el, és talán összeveszett a legjobb barátnőjével. Lehet, hogy rossz kategóriában tettem fel a kérdést, de valaki tud segíteni, hogy szóljak-e valakinek? Nem szeretnék spicli lenni, azt pedig főleg nem szeretném, hogy engem később elővegyenek, mivel én csak jót akarok neki..
#8. osztályos tanulók
2013. szept. 23. 21:00
1/9 anonim válasza:
Szolj az osztalyfonokodnek, o pedig majd beszelni fog az anyukajaval
2013. szept. 23. 21:12
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne mond el, ha elmondod fogják őt cseszegetni a tanárok, téged meg ő. Hagyd, hogy otthon vegyék észre és akkor csak a szülők fogják cseszegetni és akkor lesz hova menekülnie, a suliba.
2013. szept. 23. 21:12
3/9 anonim válasza:
Ez a lehető legrosszabb amit tehetsz...
2013. szept. 23. 21:15
4/9 supra01 válasza:
Csak azt ne tedd, hogy nem teszel semmit.
Beszélj vele kettesben
Beszélj a legjobb haverjával.
Beszélj a szüleiddel.
Beszélj a legjobb fej tanároddal.
Ne hagyd a srácot magára!
2013. szept. 23. 21:17
5/9 A kérdező kommentje:
*csaj
2013. szept. 23. 21:24
6/9 anonim válasza:
Engem a suliban kaptak el még tavaly... Azóta úgy kezel az összes tanár mint egy elmebeteget... Természetesen írtak anyáméknak de ezt sikerült kijátszanom... Azóta is csinálom... Max ha nagyon el van takarva a csuklóm megnézik... de azért hülye én sem vagyok. Egyik osztálytársamat szintén elkapták, ő azóta heti szinten veri szét véresre a kezét a falba, vagy éppen ha olyanja van öngyújtóval/gyufával égeti meg magát... Valójában furcsállottam mert nem vagyok jóban a csajjal, de nekem elmondta hogy mit csinál... mikor más kérdez rá meg azt mondja h elesett, stb... Egy szó mint száz... ha szólsz valakinek azzal csak azt éred el hogy még több stressz gyülemlik fel rajta...
2013. szept. 23. 21:25
7/9 A kérdező kommentje:
Eddig a legjobb megoldásnak azt találom, hogy beszélek vele, a barátnőjével viszont nem hiszem, hogy sikerül, mivel exem, és lehet, hogy nem pont velem beszélne erről.
Na de a kérdés, hogy mit beszéljek vele?:O Hogy próbáljam meg elmondani neki, hogy ez nem normális?
2013. szept. 23. 21:30
8/9 supra01 válasza:
A legokosabb akkor, ha az előző válaszolóval beszélsz, hogy egyáltalán miért csinálják ezt!
Nekik mi segítene?
Értem, hogy miért csinálják, és el is fogadom, de a megoldás nem jó, szóval segíteni kell neki!
2013. szept. 23. 21:33
9/9 anonim válasza:
Igen, a legjobb amit tehetsz hogy vele beszélsz és próbálsz neki segíteni, ha másnak szólsz abból jó nem sülhet ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!