Ha valakinek írtok privátban meddig szoktatok beszélni?
Arra értem, hogy napokig/hetekig/hónapokig?
Velem már volt olyan, hogy pár hónapig beszéltünk aztán vége lett. DE olyan is, hogy 1-2 levél után eltűnt..Nem is értem, hogy miért ne írják azt inkább, hogy nincs kedvük beszélni velem. 21/L
Hát, ez abszolút változó. Volt, akit így ismertem meg, és azóta (évek óta) a legjobb barátaim közé tartozik, személyesen is persze.
Volt, akinek vissza se írtam, persze azok ált. vagy "ajánlatot tettek", vagy azért írtak, hogy szemétkedjenek.
Az általános szerintem olyan 1-2 levélváltás, valami konkrét témával kapcsolatosan.
Nekem is 1-2 levélváltás volt eddig, amíg vagy én, vagy a másik meg nem tudott minden információt, amire szüksége volt.
Persze a bunkókat nem számítva :)
Az eltűnés tényleg nem szép dolog, meg érthetetlen is. Ha már többet beszélgetnék valakivel akkor nyilván érdekel a másik, és nekem sem érdekem eltűnni.
Általában nekem szoktak írni,de ez ember függő.
Ha ismerkedünk,akkor addig,amíg tart.
De pl. lett olyan lány barátom innen,akivel már vagy féléve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!