Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Suliban összefirkálták a...

Suliban összefirkálták a padunkat, nagy hűhót csaptam?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy jött az osztály tesiről. Egyszercsak észrevettem, hogy valami tollnyom van az asztalon (VASTAGON ODANYOMVA! 7-esek voltak nyelvtanórán nálunk). Szóltunk is a tanároknak ebben a sorrendben:

Mi napközisünk>kémiatanárjuk (osztályfőnökünk)>7-esek ofője.

Kérdésem röviden: Nagy balhét csaptam a tollnyom miatt?

2014. jan. 18. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kerdezo! Miert faj az igazsag? Szerintem kijelenthetem mindenki neveben, hogy egy gyoker vagy! Jelentsd csak nyugodtan az UGYFELSZOLGALATON, attol meg ez nem fog valtozni. Tovabbi szep estet!
2014. jan. 18. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Kemény lesz az élet kérdező :D
2014. jan. 19. 01:01
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Tipikus okoskodó, stréber kis se.ggfej :D
2014. jan. 19. 02:50
 14/15 anonim válasza:
64%

Gimiben nem lesz olyan pad, ami ne lenne összefirkálva.:D

Az én padomon mindig a matekfaktosok hagynak érdekességeket.:D

2014. jan. 19. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Hát nem tudom, nálunk középiskolában(!) ha valaki összefirkálja az én padomat, és nem szólok a tanárnak, észreveszi, akkor automatikusan én vagyok a hibás, és én vagyok lecseszve. Ha meg szólok egyből, akkor előkerítik h ki volt, és nem én vagyok lecseszve. Nálunk ezek szerint a tanárok unatkoznak, hogy ilyenekkel vannak elfoglalva.
2014. jan. 19. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!