Mit csinálnátok? (bővebben lent)
Értelmesen megkérdezed tőle,hogy mikor van fogadóórája.Ha elmondja,megkérdezed tőle,hogy bejöhet-e az anyukád.Anyukádnak elmondod a tanárral lévő rossz kapcsolatodat,anyud bemegy a tanárhoz.Nem kell kiabálni a tanárral,mindössze el kell vele beszélgetni,meg kell kérdezni tőle,hogy mi a probléma veled,veletek.Általában semelyik tanár sem szokott oktalanul üvölteni,csak ha rossz napja van,vagy ha csalódott a szakmájába,vagy a saját magánéletébe.
Nekem az osztályfőnököm az konkrétan olyan,hogy állandóan ideges,bár sosem kiabál,csak sokszor felemeli a hangját.Nem szereti a saját osztályát,mert szerinte nem vagyunk összetartóak(szerintem se,és senki szerint se).Viszont szerintem igazából a saját szakmájában,saját teljesítményében csalódott.Szerintem azt hitte,hogy majd érdekes lehet az ő stílusa,a középiskolás irodalom és nyelvtan anyagot érdekesen tudja leadni.MINDEZ NEM JÖTT BE NEKI,ugyanis 4.éve járok az óráira,de igazán egy tananyagra sem emlékszek,amit érdekesen adott volna le.Egyszerűen szerintem beleunt a tanári létbe.Vele mondjuk nem lehet beszélgetni normálisan,mert hangsúlyozom:MINDENKIT HÜLYÉNEK NÉZ.Őt is hülyének nézik még a saját kollégái is.Én nem minősíteném,az biztos,hogy nem lett belőle jó tanár.
Szóval szerintem körbe kellene nézned az osztályodban.Meg kellene figyelned,hogy milyen ez a tanár,mik a szokásai,hány gyerek unatkozik az óráján.
Gondolom mindenki ideges,feszült,mikor ez a tanár bejön.
Szerintem amúgy meg lehet lepni valami kis ajándékkal,csokival,vagy bármivel,amit szeret.Elmondani neki,hogy titeket érdekel a matek(ha nem,akkor is ezt kell mondani),de valahogy vezessétek rá arra is,hogy nyugodtabb légkört szeretnétek.
Én biztosan valahogy így tennék.Az osztályfőnök hülyeségeibe viszont muszáj beletörődnöm,beletörődnünk,meg már felesleges a változtatás.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!