Mit csinálnátok ha az a világ ahova beküzdöttétek magatokat kitaszítana?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Az általam megálmodott világ bezárta elöttem a kapuit. Én betörtem a kaput ami elválasztott tőle, de a világ elkezdett kitaszítani. Bármerre megyek az utamat pusztulás jelzi. Már félek mozdulni, nehogy rosszabbra forduljon a helyzet, de míg egy helyben vagyok szépen lassan haldoklom, és velem hal körülöttem minden. Mit tegyek?2013. okt. 31. 23:32
1/8 anonim válasza:
Kevesebb melodrámából többet értenénk.
4/8 anonim válasza:
Francois Villon válasza:
Hitetlen várok, sírva nevetek;
Az biztat, ami tegnap tönkretett;
Víg dáridó bennem a bosszuság;
Úr vagyok, s nem véd jog, se fegyverek;
Befogad és kitaszít a világ.
5/8 anonim válasza:
van ilyen gyakran.
a különbség annyi,hogy én magamtól lépek amikor az adott szubkultúra nem tud nekem adni többet,mert kifacsartam az összes lehetőségét.
de más szubkultúrából,más világokból van bőven.
6/8 anonim válasza:
Aki álomvilágban él, az számítson rá, hogy néha úgy hozza a sors, hogy fel kell ébrednie...
7/8 anonim válasza:
József Attila válassza:
Gyönyörűt láttam, édeset,
elképzeltem egy gyenge rózsát.
Elbámészkodtam s rám esett,
mint nagy darab kő, a valóság.
Ám ez a kő is képletes.
A legjobb, ha mindent kimondok.
Igy oktatnak ügyeletes
és tanulságos napi gondok.
8/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy nem elég küzdeni. Alkalmazkodni is tudni kell. De sajnos már későn jöttem rá erre.
2013. dec. 10. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!