Ti mit csinalnatok?
Koszi a valaszod!!
A kerdesem az volt,van-e ertelme demens emberekkel foglalkozni mivel 1 percen belul tudjak ki vagyok utana mar tabu!!!!Nem szeretnek a halallal melyulni,nem az en temam,mar hozza vagyok szokva.Csak annyi volt a kerdesm,azokhoz akik kognitiv tanulmanyokban vettek reszt,van-e ertelme foglakoznom egy teljesen demens novel vagy sem???
Nem dolgoztam idős gondozóként, de tanultam, mert szerettem volna, csak végül pont a halál témája miatt úgy döntöttem, h inkább nem csinálom, nehéz lett volna nekem.
Én azt tanultam a suliba, h megéri, sőt ebbe a témába minden foglalkozás/ plusz törődés megéri, bár az utóbbi mármint a sőt utáni rész inkább csak az én véleményem.
Amíg a beteggel vagy és többet...és addig látod, h örül neked stb., deha nem is látnád, akkor is nagyon sokat számít a betegnek. Kérdés, h te mit bírsz el, kikészülsz-e hosszabb távon a dologtól? Szóval a beteg felé mindenképpen megéri, de magad felé nem, ha rámész és végül esetlegesen utána a munkádat már nem tudod ellátni és többé nem tudsz úgy bánni az idősekkel, ahogy eddig.
De még szerintem, ha a halál témáját már megszoktad, akkor ehhez is erős vagy. Remélem nem fogalmaztam túl bonyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!