Ti mit csinálnátok a helyemben?
Egy KOLLÉGÁMMAL vettünk egy 34 ezer ft-os telefont, amit én fizettem ki ( a helyszínen 13.000 ft -ot kellett fizetni, a többi pént, havi 1800-ban, részletenként kell fizetni 11-12 hónapig ). A telefonszám az enyém ( előfizetéses ), a telefon az övé, vagyis a menyasszonyáé. Az én nevemre kellett megvenni, mert ő már nem tud venni az övére ( ez egy flottás telefon ), így ő havonta fizeti nekem a telefon törlesztőjét.
De nem nagyon fizeti. Sokszor kell mondani neki hogy mikor adja oda a pénzt, 1800 ft helyett 1500 Ft-ot ad, és a 300 Ft-ot " majd " odaadja, de még nem adta. Már nagyon megbántam hogy üzleteltem vele.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Még csak le sem tudok tiltani a telefont, hogy monjduk el lopták,mert a telefonszám az enyém!!!

Hú, tényleg , erre nem gondoltam!
Akkor ha letiltatom a SIM kártyát, attól tudom használni a telefonszámot, egy teljesen másik telefonban ugye? Nem tiltják le a telefonszámot is?
Ne haragudjatok, lehet én írtam rosszul, de a készülék SIM kártyája nálam van!! Azt használom én, Ő csak magát a telefont használja, más SIM kártyával!!
Ezért írtam, hogy le sem tudom tiltani!!

Mondjuk szép kis kollektíva a tiétek...
Ahogy az utolsó mondja, a telefont is le lehet tiltani. Minden telefonnak van egy azonosítója (IMEI szám), ami alapján magát a készüléket is le lehet tiltani.
Egyébként meg vond le a tanulságot: nem szabad mindenkivel agyba-főbe közösködni. Ne hagyd magad ilyen könnyen kihasználni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!