Ti mit csinálnátok, ha a párotok nem akarna veletek karácsonyozni és szilveszterezni?
nem akarlak elkeseríteni és talán már sejted is de muszáj megmondjam neked a frankót
a barátod nem szeret
mondjuk, hogy ezt miért nem mondja meg neked, miért húzza az agyad azt nem tudom
jó lenne ha kicsit többet mesélnél a kapcsolatodról, hogy eddig milyen volt vele
nem akarom elhinni, hogy eddig minden tökéletes volt és most az ünnepeket nélküled akarná tölteni
messze laktok egymástól? (azért kérdezem, hogy nagy fáradság e találkoznotok)
mióta vagytok együtt?
és tényleg próbáld meg végiggondolni, hogy eddig nem e történt furcsa dolog, valami ami azt engedné feltételezni, hogy kihűltek az érzelmei és nem úgy viszonyul hozzád
ne aggódj, ez nem önzőség
az önzőség az amit ő csinál szeintem, hogy nem képes a szemedbe mondani, hogy vége
minden barátnő kiakadna, ha így viselkedne a barátja, nem veled van a gond
hány évesek vagytok ha szabad megkérdeznem?
amúgy ha ilyen közel laktok egymáshoz akkor nem értem miről folyik itt a vita
már ne haragudj de egyértelmű, hogy a barátod nem szeret
most akkor két hétig nem fogtok egyáltalán találkozni?
meg különben is, ez ünnep
az ember a munkát és a kellemetlenséget kerüli ilyenkor és kicsit lazít
ez olyan mintha egy teher lennél neki amitől legalább az ünnepekre meg szeretne szabadulni
vagy talán a szülei mossák az agyát, hogy kicsit szakadjon el tőled? velük milyen a viszonyod?
tényleg nem kell mindig egymás nyakán lógni de ez már a másik véglet, el sem kéne egymást hanyagolni
nekem kimondottan emelte az ünnep fényét amikor a barátnőm velem volt, nem értem a barátodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!