Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vagyok ilyen? (Többi alul)

Miért vagyok ilyen? (Többi alul)

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves lány vagyok most leszek 13 januárban és a suliban kb 3 fiu megnézz mindig most vagy azért mert csunyának találnak vagy mert tetszem nekik.Pl:Amikor a szekrényemben öltözztem akkor a túloldalt egy fiu megnézzet de úgy,hogy a kezét az arca elé tette,vagy pl:tanultam a biologiát és eljött egy fiu és megnézett azt visszajött akkor is megnézett.Vagy amikor csak úgynézegettem jobbra-balra unalmamból akkor az egyik 8.dikos fiu is nézegetett...Nem tom de olyankor egy kicsit idegesit,hogy most mit nézz annyira rajtam ._.
2013. dec. 18. 15:32
 1/1 anonim válasza:
nem kell annyira túlreagálni. :) attól, hogy valaki megnéz, még nem biztos, hogy jelent is az valamit. ha tetszel valamelyiknek, akkor majd úgy is ki fogja azt mutatni valahogyan, ha pedig nem tetszel neki, akkor pedig így járt ;)
2013. dec. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!