Mit tegyek? (többi alul)
Figyelt kérdés
Nos én egy 13 éves lány vagyok és az osztályban van 3 fiu akik mindennap valamiért belémkötnek főleg az egyik.Nah és most is pl tesi órán leültem a padra és odajön hozzám az egyik,hogy:szia baby és simogatta a lábam de én mondtam neki haggyjon és arréb csusztam.Meg az a fiu sose hagy békén :(.2013. dec. 12. 16:39
1/3 anonim válasza:
Barátkozz meg velük majd feküdj le velük és élvezd!
2/3 anonim válasza:
Szólj az of.-nek. Én enm szóltam és milyen jó lett volna! Kevesebb terror több élet. Az anyukádnak is szólj, hogy nem hagy békén téged. Plusz ha van időseb testvéred akkor neki is megemlítheted... Ha ez nem kecsegtető ötlet akkor legközelebb amikor veszélyeztetve érzed magad és tapizik akkor adj neki egy akkora pofont hogy egy életre békén hagyjon. Én nem vagyok az agresszió szerelmese, de ha meg kell védenem magamat akkor előbb utóbb csúnyán visszafizetek mindent.
3/3 anonim válasza:
ne hallgasd el, hogy bántanak, szólj a tanárnak és szólj a szüleidnek is, de legfőképp nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!