Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a baja az osztálytársaimnak?

Mi a baja az osztálytársaimnak?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon hülye osztálytársam akinek eléggé perverz a fantáziája, és mindíg "piszkálja" az angol tanárunkat. (Egyébként az angol tanár egy tök jó fej és nem mondom hogy duci mert nem de nem is a legsoványabb. ) Minden órán ha lehajol a tanár, akk úgy csinálnak mintha fogdosnák a tanárt, persze nem érnek hozzá de akk is. Szerintetek miért csinálhatják ezt??
2013. okt. 27. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Tinik. Ahogy te is az vagy, csak neked más "tini hülyeségeid" vannak.
2013. okt. 27. 22:05
 2/14 A kérdező kommentje:
De ez akkor is.sértő a tanárnak és nem is tud ellene tenni mert nem veszi észre.
2013. okt. 27. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne rossz ötlet annyit mondanod a tanárnak, hogy óvatosan forduljon meg az órákon, mert néhány diáktársadnak pimasz fantáziája van. Fordított esetben én örülnék ennek, de te ismered a tanárod.
2013. okt. 27. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
én is voltam fiatal,meg diák ésszel sok hülyeséget megcsináltam,de azért ilyet sose.
2013. okt. 27. 22:26
 5/14 anonim válasza:

nálunk 9-10.be ugyan ez volt aztán kinőtték ez ilyen..:D

legalább a tanárnak csak kamuból csinálják ha ellenőrnek mész nem csak viccből köpnek le :D

2013. okt. 27. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Milrt? Mert azt hiszik, hogy vicces... Lehet egy normális embernek ez nem vicces, de nekik igen és ezért nem érthetjük meg őket.
2013. okt. 27. 22:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akk holnap beszélek a tanárral.
2013. okt. 27. 22:40
 8/14 A kérdező kommentje:
5. én még csak 7.-es vok
2013. okt. 27. 22:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a tanárral és eléggé kínos volt neki de azt mondta hogy köszöni mert megtudta hogy mit nevetnek folyton a fiúk.
2013. okt. 28. 07:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Húha, jól tetted, ügyes vagy! Mit mondtál pontosan, miért volt kínos?
2013. okt. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!