Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen? Mi lehet a baja?

Miért ilyen? Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Van egy öcsém ( évvel fiatalabb nálam) akinek van/volt egy nagyon jó barátja. Ezt a barátját én is nagyon megkedveltem, oly annyira hogy szerelmes lettem belé:/ És pár hét múlva már mindenhova együtt mentünk, mi hárman:') Még nyaralni is 3 napra:) De most mindennek vége:/ Legalábbis szerintem... A "szerelmem" már egy hete nem jön, és a testvérem azt mondja hogy meguntja. De én nem! És nagyon hiányzik... Egy hete meghívott minket egy bulira. Én el is mentem, de a testvérem nem jött.:/ És mostanában ki sem mozdul... 14L
2013. júl. 29. 18:10
 1/5 anonim válasza:
ha ő nem keres téged nem hiszem hogy bármi baja van, egyszerűen nem szerelmes beléd vagy ilyesmi. Eddig valószínűleg az öcséd miatt volt sokszor nálatok, és nem miattad, ha nem keres akkor nem hiányzol neki.
2013. júl. 29. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
mármint a tesómnak mi a baja? :D mert mostanában nem jön velünk sehova:/
2013. júl. 29. 18:22
 3/5 anonim válasza:
féltékeny is lehet, hogy amikor hárman mentetek el, körülrajongtad a srácot és kívülállónak érezte magát.
2013. júl. 29. 18:45
 4/5 anonim válasza:
ezt most nem igazán értem.:D szerelmes vagy az öcséd haverjába? ketten találkoztok még a fiúval? megkérdezhetem, hogy hány éves a srác? :)
2013. júl. 29. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő is 14:)
2013. júl. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!