Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi baja van? Megőrült?

Mi baja van? Megőrült?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel már vagy fél éve nem találkoztam. Jelenlegi lakhelyét nem tudom hol van, telefonját nem veszi fel, viszont a közösségi oldalon mindig fent van, úgyhogy az oldalon írtam neki üzenetet. Hónapokon keresztül nem válaszolt,aztán vettem a bátorságot, és megkérdeztem a hugát, hogy megkérdezzem tőle, mi van a nővérével, hogy nem válaszol. Azt mondta, hogy neki nincs erre ideje, aztán ennyi volt a beszélgetés. Később a nővére rámírt, hogy én minek zaklatom a hugát, meg minek kérdezősködök, és hogy ez nem normális dolog. Hát már elnézést, de miért lenne nem normális dolog az, hogy érdeklődök a hogyléte felől, amikor jóban vagyunk, barátok vagyunk? Ezek után gondolom, hogy csak voltunk. Huszonéves lányról van szó. Mindketten lányok vagyunk.
2013. szept. 12. 08:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgy korábban hallottam róla, hogy rendszeresen a pszichiátriára jár, gondolom akkor zakkant lett.
2013. szept. 12. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, nem éri meg a ráfordított időt.
2013. szept. 12. 08:48
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem zakkant, aki pszichológushoz jár, lehet hogy mondjuk megerőszakolták és azon próbál túllépni. Ennyi erővel ő is gondolhat dilisnek téged, mert ha világosan, többször is az értésedre adta, hogy nem kíváncsi rád (nem adja meg az új címét, nem veszi fl neked a telefont, nem válaszol az üzeneteidre) akkor tényleg indokolatlan lépés volt a családtagjainál is róla kérdezősködni. Nem őrült mindenki, aki nem akar veled barátkozni XD
2013. szept. 12. 09:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Előző, te milyen empatikus vagy, hogy még ki is röhögsz.
2013. szept. 12. 10:21
 5/10 A kérdező kommentje:
A 8:48-kor írt kommentet pedig megfogadom, mert igaz. Felesleges a ráfordított idő.
2013. szept. 12. 10:25
 6/10 _Jessy_ ***** válasza:
89%
Én is járok pszichiátriára, pedig nem vagyok zakkant. A hozzáállásod, és az "empatikus" emberkénknek írt válaszod pedig erősen arra enged következtetni, hogy nincs mit csodálkozni azon, hogy meg akarja veled szakítani a kapcsolatot. Eléggé gyerekes a viselkedésed...
2013. szept. 12. 13:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha ilyenen hisztizik, akkor hisztizzen az anyjának. Az első hozzászólónak pedig köszönöm a választ. Elmebeteg mellett (pszichiátria= elmeegészségügy)pedig semmi dolgom.
2013. szept. 12. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi, meg is oldódott a problémád.
2013. szept. 12. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2013. szept. 13. 13:14
 10/10 anonim válasza:

Természetesen nem elmebeteg az, aki a pszichiátriára jár.

De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy annyi járt volna neked, hogy megírja valamelyik leveledre, hogy "bocs, már nem érdekelsz, hagyj békén".

Gondolom neked fontos volt ez a lány, ezért sem akartad ennyiben hagyni a dolgot, és mivel aggódtál érte (ezt veszem ki a szavaidból), megkérdezted a húgát. Ezzel semmi főben járó bűnt nem követtél el. Amit pedig erre írta a "barátnőd", egyértelmű válasz, hogy nem akar veled többet barátkozni. Sajnos ezt el kell fogadnod.

A legtöbb ember sajnos azt hiszi, hogy hallgatással mindent el lehet tussolni...

Zárd le, és keress olyan barátokat, akik megérdemlik, hogy a barátaid legyenek.

2013. szept. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!