Miért fáj az osztálytársaimnak hogy rockot hallgatok?
Az egyik órán ,,játszottunk".A tanárunk megkérdezte hogy melyiket szereted a legjobban:pop,rap,rock,népzene.A lányok a poppot,a fiúk a rappet választották,én és a tanárom a rockot.Aztán hangosan megkérdezte egy lány hogy rocker vagy?Úúúúúristen...
Aztán meg elkezdett kötözködni hogy biztos azért göndör a hajam mert rocker vagyok.(Ápolom,foglalkozok vele.)
De hé,Lukács Laci akkor nem is rocker?
Poppot is hallgatok,pl. Michael Jacksont imádom.
Miért ilyen nyomoroncok?
Miért nem tudják elviselni hogy kitűnök közülük?Nem csak a zenei ízléssel,mindennel.
Mit szóljak vissza ha piszkálnak?
13,5/L
Figyelj, mivel egyidős vagyok veled kb. elmondom, ne foglalkozz vele.
De most mondom a jót számodra és a rosszat is.
A jó, kedves, ami csak tanács:
Én is rock zenét hallgatok, de nem hangoztattam. Csak elmondtam ha kérdezték. Nagyon nem szeretem a pop-ot, vagy a rap-et. Amúgy meg ez azért van, mert egyszerűen a többség a pop-ot szereti, és a rock-ot nem. Valahogy ez így van. Ahogyan a J-Pop sem kedvenc számukra, sem a J-Rock. De ettől függetlenül mások szeretik. Meg persze ez még ilyen kor, ahol sokat kötözködünk egymással. Ha ezzel foglalkozol, csak magadat idegesíted. Ilyenkor csak igen/nem, meg ilyen válaszok jók. Például nekem az öltözetemre mondta az egyik lány: Miért öltözöl rockeresen? Erre én: Annak öltöztem? - meglepetten, mert szerintem nem ütött el nagyon másokétól, csak a színek na mindegy -
Ennyi lenne a lényeg. Nekem is csak egy-két pop zene nyeri el a tetszésemet, de a legtöbb nem. Nem azért mert rossz lenne, hanem számomra nem okoz örömet. Miért? Mert ilyennek teremtettek. :D
A rossz, ami kicsit leszidó, de inkább jó indulattal:
"Nem csak a zenei ízléssel,mindennel. "
Nem kötözködésnek mondom, de ez nagyon nagyképű volt. Ezt kerüld, mert ha már az ízlésed nem tetszik nekik, a viselkedéseddel ne legyen bajuk. Azzal, hogy te így reagálsz rájuk, enyhén szólva... rossz. Nem jó. Én mindig igyekeztem valamennyire azért kedves lenni. Nem beszólogatni, bármennyire felidegesítettek. Nem vagyok szent, mert azért ez nehezen ment, és többször megesett, hogy megszegtem ezt.
"Miért ilyen nyomoroncok?"
Nem nyomoroncok, hanem megvan sokszor az emberekben (én most csak a fiatalakról tudok beszélni, mert nem vagyok felnőtt, nem tudom milyenek, s nincs is ott koromra tekintettel hiteles szavam joggal sokszor), hogy aki különcebb, kitűnik, azt kiközösítik.
Ezért.
Remélem összességében választ tudtam adni a kérdésedre.
Ha nagyképűen fogalmaztam, azért elnézést kérek.
13/L
Köszönöm!
2.:Bocsánat,rosszul fejeztem ki magam,az idegesség beszél belőlem,de szinte mindenben különbözük tőlük,és ezt nem én választottam,ilyen vagyok.
Ha hallottad volna milyen lenézően mondta...
2-es vagyok.
Nekem nem baj, nem leszidásból mondtam. :) Csak jobb ha figyelsz erre. Ez is egy támadó pont annak, aki mindenképpen beléd akar kötni. Amúgy meg tudom milyen, velem is megtették. Volt egy gyenge pillanatom, amikor a legfőbb lealázó lánynak kiabálva megmondtam a véleményem, mert nem bírtam tovább.
A legmegfelelőbb dühkezelés, vagy az hogy egy papírra leírod magadnak az egészet, vagy mozogni kezdesz. Tapasztalat. :) Keress olyan társaságot, ahol szint úgy szeretik azokat a dolgokat amiket te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!