SZTE hallgatók tudnátok segíteni?
Idén leszek elsőéves hallgató, és lehet igényelni gólyakupont. Ki is töltöttem a gólyakuponos űrlapot, és ki is nyomtattam. Másokkal is beszéltem, hogy nekik hogyan néz ki ez a kupon. Vannak akiknek teljesen olyan, mint egy normál kupon (és csomó más kupont is kaptak), de vannak olyanok is (köztük én is), akiknek csak egy fekete-fehér iratszerű papír, amin csak az adataim vannak - egyáltalán nem úgy néz ki mint egy gólyakuponnak kéne.
Azt írták, hogy nekik felugrott egy ablak, amin rajta volt a rendes kupon. Nálam (és még sokaknál) semmi ilyen nem történt. Újra nem lehet űrlapot kitölteni, és még kitörölni sem engedi a mostanit..
Kérlek segítsetek!! Nagyon sürgős!! :S
Beírtad a személyid számát? És kitÖltötted rendesen? Ha lezártad akkor nem hinném, hogy lehet velew valamit csinálni. De próbálj meg újra belépni és kitölteni utána nyomtatni, háta akkor sikerÜl, de sajnos nem tudom mit lehetne tenni.
(1. válaszoló)
Minden be lett írva, kitöltöttem rendesen, majd lezártam. Utána amikor volt lehetőség nyomtatásra, rákattintottam a nyomtatásra és a fentiekben említett verziót nyomtatta ki. Azért köszönöm a választ, ment a zöld kéz.:)
Várom a válaszokat és segítségeket továbbra is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!