Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE hallgatók tudnátok segíteni?

SZTE hallgatók tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Idén leszek elsőéves hallgató, és lehet igényelni gólyakupont. Ki is töltöttem a gólyakuponos űrlapot, és ki is nyomtattam. Másokkal is beszéltem, hogy nekik hogyan néz ki ez a kupon. Vannak akiknek teljesen olyan, mint egy normál kupon (és csomó más kupont is kaptak), de vannak olyanok is (köztük én is), akiknek csak egy fekete-fehér iratszerű papír, amin csak az adataim vannak - egyáltalán nem úgy néz ki mint egy gólyakuponnak kéne.

Azt írták, hogy nekik felugrott egy ablak, amin rajta volt a rendes kupon. Nálam (és még sokaknál) semmi ilyen nem történt. Újra nem lehet űrlapot kitölteni, és még kitörölni sem engedi a mostanit..

Kérlek segítsetek!! Nagyon sürgős!! :S

#Szeged #SZTE #gólyakupon
2013. aug. 25. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én csak kitöltöttem és ezután letölthettem pdf formátumba , s azt nyomtattam ki. Ez a pdf formátum olyan , mint a kupon.
2013. aug. 25. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:
És nincs valami tipped, hogy hogyan tudnám megcsinálni/helyrehozni, vagy újra kitölteni?:S
2013. aug. 25. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Beírtad a személyid számát? És kitÖltötted rendesen? Ha lezártad akkor nem hinném, hogy lehet velew valamit csinálni. De próbálj meg újra belépni és kitölteni utána nyomtatni, háta akkor sikerÜl, de sajnos nem tudom mit lehetne tenni.

(1. válaszoló)

2013. aug. 25. 18:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Minden be lett írva, kitöltöttem rendesen, majd lezártam. Utána amikor volt lehetőség nyomtatásra, rákattintottam a nyomtatásra és a fentiekben említett verziót nyomtatta ki. Azért köszönöm a választ, ment a zöld kéz.:)

Várom a válaszokat és segítségeket továbbra is:)

2013. aug. 25. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Remélem sikerülni fog! :)
2013. aug. 25. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Használj IE-t vagy Mozillát, vagy pedig engedélyezd a felugró ablakokat a Chrome-ban!
2013. aug. 26. 09:06
 7/12 anonim válasza:
Esetleg sikerült már? Nekem is ugyanez a problémám :(
2013. aug. 26. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem sikerült, de szóltam a koliban, és azt mondták, hogy elintézik. Akinek ugyanez a problémája, tegyen ugyanígy, szerintem nektek is segíteni fognak:)
2013. aug. 26. 19:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Sikerült!!! Csak szólni kellett, és már el is intézték:)
2013. aug. 27. 08:59
 10/12 anonim válasza:
És utána újra ki tudtad tölteni? Annyi volt amúgy a problémád, hogy nem voltak engedélyezve a felugró ablakok?:)
2013. aug. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!