SZTE-BTK Pszichológia (2010) Új hallgatók?
Kit vettek fel idén? Ki jár oda? Tapasztalatok, vélemények? (ne írjatok rosszat, mert oda fogok járni, és nem akarok bepánikolni, hogy rosszul választottam:) - de azért csak őszintén)
Tudom, lesz gólyatábor (már megkaptam a levelet), de esetleg, ha előtte valakivel megismerkednék, az jó lenne.:) Valaki Budapest környékéről? Írjatok!
Szia! Kicsit régebben írtad ki a kérdést, de remélem azért még elolvasod a választ:)
Szóval, énis most kezdek majd Szegeden, bölcsészkaron. Ráadásul én szegedi vagyok, de nyugi, ettől még én sem fogok ott senkit ismerni:)
Szerintem mindenképpen gyere el! Vagy már be is fizetted a csekket? Énis szivesen ismerkednék évfolyamtársakkal:)
Sziasztok!
Én is most kezdek majd a pszichológián, és szegedi vagyok. Szeretnék menni a táborba is, de számomra nem egyértelmű, hogy akkor most mi van. Lesz egy csak "pszichós" gólyatábor és egy nagyobb, BTK-s is? Mert nem egyezik meg a 2 időpont.
Ha valaki felvilágosultabb a témában, mint én, az légyszi válaszoljon. :)
Előre is köszi, és bocsi a kérdezőtől a plusz kérdésért.
szépjóestét nektek. engem is :))))))
ha betájolnám magam, inkább szeged környéke mondjuk.
előző válaszadónak: igen, valóban kettő darab gólyatábor lesz, és szántszándékkal nem ütköznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!