Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik gyerek piszkál,...

Az egyik gyerek piszkál, lökdös, dobál. Tudnátok megoldást találni? 16F

Figyelt kérdés

Gimnáziumba járok 10-es vagyok. A fent említett gyerek engem és osztálytársaimat is piszkálja, mint pl. lökdösődik, mindenkinek beszól, órán mindenkit nyálas radírral dobál, rágót köp mások cuccaira stb. Ő egyébként már tavaly is ilyen volt de év végére kicsit "lenyugodott". Most megint elkezdte a szemétkedést.

Én nem akarok ebből verekedést, zűrt csinálni, hanem "békésebb" módon szeretném elintézni.

Mikor mondtam neki, hogy álljon le, vagy hagyja már abba a szemétkedést nem vette figyelmül, ugyanúgy folytatta.

A gyerekről meg annyit, hogy bulizik, piál, cigizik, drogozik.

Ha utolsó évem lenne az iskolába, még eltűrném valahogy, de mivel még ezzel együtt 3 év hátra van nem szeretném,

ha ez így maradna.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 7. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Hát ez csak valami kamukérdés lehet.

16 éves vagy, és ott tartasz, hogy ha sérelem ér majd szólsz Anyának??? Jééééézusom!

Nőjjél már fel gyorsan kiscsávó, az ovis fiam önállóbb nálad!

2013. okt. 7. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen én nem szóltam már anyámnak. csak elrendeztem a dolgaim. igen, az ilyeneket is. Ebben a korban már úgysem szeppennek meg, csak mert anya azt mondja: Fiam, ne csináld.

Az persze hozzá tartozik a történetemhez, hogy éppen veszélyeztetett terhes vagyok, az a lány meg nagyobb darab nálam. Termetre, és súlyra is, szóval utána otthon 2 napig görcsök között fetrengtem, de megérte, leszállt a szemét cigója a lányomról. Ő azért sem mert szerintem visszavágni, mert mindig azt szajkóztuk neki, hogy ne akadjon össze ezzel a fajtával, mert csordában járnak. Én sem így képzeltem a dolog elintézését, csak elgurult a gyógyszerem menet közben, mikor megláttam azt a gúnyos arrogáns pofáját.

A "kemény anyuka" voltam. :))

2013. okt. 9. 09:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 9. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!