Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsödei helyet keresek...

Bölcsödei helyet keresek Pesten a IV. , V. , VI. , VII. , VIII. , IX. , X. , XIV. , XIX. VAGY A XX. Kerületben. Aki tud, segítsen! Gyerek napközi is jó lenne! Tudtok megoldást?

Figyelt kérdés
A két ünnep között költözöm Pestre a XIII. kerületbe, válófélben vagyok. Dolgoznom kell, hogy a gyermekemet eltartsam, aki januárban lesz 2 éves. A kerület bölcsődei férőhelyei telítve vannak. Előjegyeznek bennünket. Ki tud segíteni, hogy tudnám elhelyezni a csöppemet?
2009. dec. 17. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a XIX -ker ben lakom, talán ez segít:

[link]

2009. dec. 17. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a XX. kerületben vagyok, a kislányom jövvő augusztusra van előjegyezve az egyik kerületi bölcsibe. Még idén augusztusban utána néztem, és a legjobban dícsértben jártunk. Azokon a portálokon, ahol nézelődtem, tudtam meg, hogy egy évvel előbb be kell jelentkezni, és azt is olvastam (számodra ez az érdekesebb), hogy telítve volt egy bölcsi, de apuka bement az igazgató nőhöz, és megkérdezte, mennyivel támogathatná az alapítványukat. Állítólag 30 ezer forintért lett is helye a picikének :-). Tudom, ez sok pénz, de talán ezen az úton kitalálsz Te is valamit :-)

Sok sikert!

2009. dec. 17. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon rendesek vagytok!!! Köszönöm a válaszokat!!!

Az egyik önkormányzat honlapján azt is olvastam, hogy ha GYV-s lesz a picim, mivel egyedülállónak minősülök, fel kell venniük a kerületben. Erről mit tudtok?

2009. dec. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!