Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor tornázzak (munka és két...

Mikor tornázzak (munka és két pici gyerek mellett)? Nem kifogást keresek, hanem megoldást.

Figyelt kérdés

Mától megyek dolgozni, és nem tudom, hogyan osszam az időmet. Reggel lenne időm, de túl zsibbadt vagyok hozzá. Délután hazajövök majd, de akkor a gyerekeimmel akarok lenni (kicsik még).

Aki kisgyerek és munka mellett tornázik, mikor teszi és miért akkor? Szóval nektek mi vált be? Reggel, délután, este?

2011. febr. 1. 05:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy csináld, hogy hazaérsz, foglalkozol velük, és szánsz magadra 1 órát. 40 perc torna, utána gyors fürdés, és utána megint velük vagy :)

Közben mond nekik, hogy csináljanak apával vacsit, vagy játsszanak...

2011. febr. 1. 05:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Reggel este egy minimum tízperces torna, gyerekekkel együtt is csinálhatod, legalább tanulnak egy kis testkultúrát. Gimnasztika, nyújtások.
2011. febr. 1. 05:46
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
ne tornázz...járj gyalog munkába és délután sétáljatok nagyokat a gyerekekkel ;)
2011. febr. 1. 05:49
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Séta nem helyettesíti a tornát, nem mozgatja meg úgy a testet. Rossz tanács.
2011. febr. 1. 05:53
 5/15 anonim ***** válasza:

10 perc tornával szerinted mire menne? Hagyjuk már. 10 perccel kitörölheti a hátsó felét.. Pont mint a sétával..

Ilyen jó tanácsokat se olvastam még .. :D

2011. febr. 1. 05:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor töröld te tíz perccel azt a feledet. Környezetbarátabb, mint a papír.
2011. febr. 1. 06:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű: tornázz reggel, mert annál alkalmasabb ídőpont nincs és a zsibbadás azért van, mert ilyenkor nem tornáztál eddig és a tested hozzávan szokva ehez. Szokj rá a reggeli tornázásra és egy hét után már nem fogsz zsibbadni.
2011. febr. 1. 07:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Reggel kellene elkezdened. Eleinte talan nehez, de aztan mar megfogod szokni.

En is igy kezdtem el es kicsik voltak a gyerekek. Eleinte nem volt kedvem ezzel inditani a napot, de aztan mar megszoktam, viszont mindig valami frissito itallal kezdtem a napot. Ha reggel nem volt idom, akkor este tornaztam.

Reggel futottam, s ha nem volt idom erre, akkor este erobicoztam 9 utan.

Ha rendszeresen szeretnel tornazni, akkor mindig azt es akkor vegezd, amire lehetoseged van.

En pl. vittem a gyerekeket uszni, s ilyenkor En a vizben tornaztam, vagy usztam pl. Ha jatszoterre mentunk, akkor ott futottam pl., de volt olyan is, hogy tancoltunk kozosen a gyermekekkel.

Amikor mar ismered a testedet, akkor lehet egy jo kazettara tancolni, ez ugyanolyan, mint amikor erobic gyakorlatokat vegzel zenere pl. ezt a gyermekeim elveztek is. Ugralo kotel. Ezt is kozosen a gyermekeimmel tudtam vegezni, mivel Ok is Velem tornaztak ilyenkor.

Elkezdeni lesz nehez, de aztan konnyu lesz. Egyedul sokkal jobb, de a gyermekekkel is nagyon jo tud lenni, mivel imadjak a mozgast.

Vegyel Nekik gorkorcsolyat, s egyutt menjetek, de mindig olyan helyre, ahol nincs forgalom.

Nagyon sok lehetoseg van, de ne ijedj meg lazan allj Neki a tornanak.

Jelenleg a gyermekeim felnottek, de szinten tornaznak mindig, mivel ezt szoktak meg. Jelenleg jogazom es az unokam mellett vegeztem, mivel Nalam volt, most 2 eves mult, de mar nagyon sok aszanat ismer, sot van kedvenc gyakorlata is!

2011. febr. 1. 07:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is találj módot arra, hogy a gyerekeiddel együtt tornázz! Az a legjobb megoldás :)
2011. febr. 1. 08:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy egy kivétellel még senki nem látott kisgyereket közelről. Meg azt sem tudja senki, hogy amikor az ember végre lefekteti a gyerekeket, az embernek még van egy férje is.
2011. febr. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!