Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg a munka+gy...

Hogyan oldjátok meg a munka+gyerek+ torna kérdést?

Figyelt kérdés
Mikor van időtök edzeni?
2011. máj. 9. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
ha fogyni akarsz és nincs rá időd hogy tornázzál akkor próbáld ki a 90 napos diétát és ehez a diétához nem kell tornázni és akkor is eléred a célodat nekem sincs időm négy gyerek mellett tornázni én ezt csinálom a barátnőmnek be vált ezért kezdtem bele ajánlom neked is. sok sikert!!
2011. máj. 9. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsi de a 90 napos sztm egy nagyon butaság!Én egészségesen akarok fogyni nem hobbi diétákkal.A sport nagyon fontos h ne lógjon a bőröm és szépen fogyjak.

Már 20 kg-t fogytam szal működik amit csinálok.

Lehetne h a kérdésemre kapjak választ?

2011. máj. 9. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok anyuka, de anyum régen úgy csinálta, hogy velem tornázott: rárakott a lábára, aztán engem emelgetett, meg ilyenek. Én imádtam, ő meg jól elvolt így :) Lehettem kb 3-4 éves körül :)
2011. máj. 9. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
én még itthon vagyok, szóval baba-mama torna, vagy a férjem reggel míg itthon van, elmegyek fél órát futni.de nem egyszerű.ha dolgozol, akkor a gyerek nyilván bölcsi-ovi-iskolában. Nem tudom a munkaidődet, de hátha valahová be lehet passzírozni. Hétvégén anyukámék reggel átugranak fél órára, míg a férjemmel elmegyünk futni. De szerencsére közel laknak. ezen kívül más nem jut eszembe. Esetleg este a párod teszi le a gyereket, te meg heti 2szer elmész futni, vagy tornázni.
2011. máj. 9. 19:33
 5/6 anonim válasza:
Amíg csak a nagylányom volt,úgy oldottam meg,hogy pl.hétvégén reggel mentem,amíg aludtak.Hétköznap meg munka után,míg neki különórája volt.Néha komoly haditerveket eszeltem ki,de megoldottam,mert fontos a mozgás.Most a kicsi fiam mellett újrakezdeném,vele is így fogom,de. a nagyszülők vigyáznak rá,amíg edzek,úgyis alszik.Hétvégén meg reggel futok le,valahogy mindig kifundálom,a család segít,de mindenkinek fontos,hogy jól érezzem magam én is a bőrömben!
2011. máj. 10. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is itthon vagyok még, és hát őszintén? Sehogy...

Diétázom, régebben szobabicikli, amíg aludt délután, de már nem nagyon alszik, szóval jelenleg nincs torna.

2011. máj. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!