Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor tornázzak (munka és két...

Mikor tornázzak (munka és két pici gyerek mellett)? Nem kifogást keresek, hanem megoldást.

Figyelt kérdés

Mától megyek dolgozni, és nem tudom, hogyan osszam az időmet. Reggel lenne időm, de túl zsibbadt vagyok hozzá. Délután hazajövök majd, de akkor a gyerekeimmel akarok lenni (kicsik még).

Aki kisgyerek és munka mellett tornázik, mikor teszi és miért akkor? Szóval nektek mi vált be? Reggel, délután, este?

2011. febr. 1. 05:34
1 2
 11/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Én reggel, ébredés után fél-1 órával állok neki tornázni. Ha ilyenkor nem teszem, később már nem mindig van rá energiám. Ha szánsz 10 percet bemelegítésre, nem leszel zsibbadt sem.

Videókat innen veszem: [link]

És itt egy dvd, ami megmutatja, hogyan lehet együtt tornázni a gyerekkel [link]

2011. febr. 1. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Hétköznap tényleg nagyon nehéz ezt megoldani.Esetleg megkérheted a férjedet,h hétköznap 1-2 nap egy-két órát foglalkozzon velük helyetted. És hát akkor a hétvége is ott van, amikor már simán belefér az az egy óra, nem?
2011. febr. 1. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gyerekem, de a barátnőmnek van 3 . Azt hiszem 12, 9 , 3. Kettő iskolás, a kicsi ovis. Volt olyan hogy minden este tornáztunk.És közben ő otthon dolgozott. Volt hogy várnom is kellett rá. Én is dolgozom. Minden nap meg volt hánykor megyek hozzájuk, mert ő nem nagyon tudott volna jönni. A lényeg minden este kb 6-7 ig de változó volt tornáztunk, minimum 40 percet. Addig a gyerekek írták a leckét, a kicsi pedig ott volt velünk. Aztán hasnyálmirigy gyulladást kaptam és nem jártam tornázni. Most újra kezdtük igaz nem minden nap, mert azóta már nálam is más a helyzet, de hetente 2x ugyan így. De azért otthon egyedül is tornázunk. Biciklizik, vett egy steppert. Pl. van hogy felad feladatokat a gyerekeknek, és lábemelgetés közben átnézi. Szóval ő megoldotta. De a férje is segít, támogatja.
2011. febr. 1. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a reggelt ajánlom. Bár az én gyermekem, már nem olyan kicsi, de abból a szempontból teljesen mindegy, hogy mire őt ébreszteni kell, addigra én már befejezem a reggeli szobabiciklizésemet. Nekem nagyon bevált! Tudom, hogy nehéz felkelni reggel, de tényleg megéri, és aztán megszokod, és sokkal könnybben indul utána a napom, már nem vagyok annyira zsibbadt.
2011. febr. 1. 11:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem megpróbálok a reggelire áttérni, úgyis korán kelek, hátha átállok. :)
2011. febr. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!