Ma mint mindig a földrajz tanár csak becsöngetés után engedett ki minket futottunk matekórára mint állat,4 percet késtünk a tanár azt mondta hogy igazolatlant kap az egész osztály mondtuk neki hogy a tanár nem engedett ki,de nem hitt nekünk vagy nem érdekelte de beírta,eddig még csak az volt hogy becsöngetéskor rögtön mondta a földrajztanár hogy mehetünk most még szórakozott,amúgy is kötelezsége lenne kiengedni minket a 10 perces szünetre ez kell!!!!hogy elmenjünk wc-re meg előkészüljünk köv órára de nem a föcitanár csak becsöngetéskor enged ki az of azt mondta hogy ha kell akkor benttarthat minket a szünetbe is ,erről nekem az a véleményem hogy igen néha de nem minden órán,főleg hogy nem mi hátráltatjuk az órát mert katonásrend van ezen az egy órán,meg ha ő még úgy gondolja
Nekem a töri tanárom ilyen. Ő szokott kicsengetés után 6-7 perccel elengedni. A suliban nekünk van gyakorlat, és nem engednek el hamarabb, csak a szünetben. Azt képzeld el, hogy 40 gyerek egy 8mx10m-es öltözőben próbál meg átöltözni 10 perc alatt. Ez lehetetlen. Mi is sorra kaptuk az igazolatlanokat, míg valakinek szólt a szülője, hogy ez így nem megy. Szülőknek közösen meg kell mondani, hogy ezen változtatni kell. Engedjen el hamarabb. Amúgy nem volt igaza.
2013. okt. 7. 20:01
2/3 Tom Benko válasza:
Kicsengetés után nem tarthat bent. Ha mégis megesik (mert lehetséges), akkor az utána következő tanárnak szólnia kell erről.
2013. okt. 8. 07:12
3/3 anonim válasza:
Nem teheti meg. Ez rögzítve van, mellesleg jogszabályilag, hogy a diáknak kötelező az órák között szabad/felkészülési időt adni. Oktatási törvény. Mellesleg szerintem minden iskola házirendjében benne van, hogy a tanórák 45 percesek. Szóval ha a te tanárod elveszi a szüneted akkor az iskola házirendjét és a hatályos jogszabályokat is megsérti. És ki ő, hogy ezeket megsértse? Az iskola igazgatójával kéne beszélnetek. Ahol az osztály minél több tagjának meg kellene jelennie, hogy az igazgató lássa, hogy nem valami szokásos diákkamuval áll szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!