Ti mit gondoltok arról, hogy 12-13 éves fiúk cigiznek?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg matek órán, hogy az osztályomból 4 fiú is cigizik, ráadásul az egyik asztmás, és egész héten köhögô rohama volt. Nem gondoltam volna, hogy pont az én oszt.társaim fognak ilyen korban dohányozni. Nagyot csalódtam bennük, ahogy mindenki más is, de ôk nem fogják fel, hogy tönkre teszik magukat. Mit gondoltok?2013. okt. 4. 18:15
31/40 anonim válasza:
Nem is teljesen neked írtam a választ,hanem a cigizőknek!
Örülök annak,hogy te nem cigizel,soha nem is próbáltad?
32/40 A kérdező kommentje:
Nem, még soha nem próbáltam ki, és nem is akarom. Már az utcán a cigifüsttôl is undorodom és rosszul vagyok tôle.
2013. okt. 7. 19:38
33/40 anonim válasza:
Igen,akkor te tényleg soha nem fogsz rá szokni...
Én a cigit max akkor találom hasznosnak ha ideges az ember,vagy ha piál..Ha már károsan jön a szesz egy kis nikotin sem árt..XD....
Na de persze felesleges,főleg kis korban, mert a fejlődésben is vissza fogja az embert...Csajoknak és fiuknak szólt egyaránt!!
34/40 anonim válasza:
semmit nem gondolok róla,nem érdekel más gyereke.
35/40 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy teszem fel a kérdést: Mit gondolnál, ha a te gyereked cigizne?
2013. okt. 8. 06:02
37/40 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd? Nem értem mire gondolsz! :D
2013. okt. 8. 16:13
38/40 anonim válasza:
Mit nem értesz rajta?
Sosem a válasz a helytelen hanem a kérdés pontatlan..
Azt akartam megvilágítani,hogy jól tetted fel a kérdés a válaszolónak.
39/40 A kérdező kommentje:
Jó leesett... bocsi! Csak azt hittem cinikus vagy! :S
2013. okt. 9. 06:25
40/40 anonim válasza:
Oké. Nem cinikusságból írtam,akkor egészen másként fejtettem volna ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!