Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit gondoltok? Szerintem...

Ti mit gondoltok? Szerintem felháborító. (Bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Az osztályban a fiúk összeállítottak egy top 3- as listát a lányokról. Én is bekerültem a listába, de kiderült, hogy csak azért, mert szerintük "jó a seggem". Szerintem undorító, hogy ez alapján osztályozzák a lányokat, vagy csak én fújom fel? Várom az értelmes válaszokat.
2013. szept. 5. 20:35
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
59%
szerintem teljesen igazad van
2013. szept. 5. 20:38
 2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. szept. 5. 20:43
 3/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak te vagy olyan szerencsétlen, akit ez zavar.
2013. szept. 5. 20:43
 4/27 A kérdező kommentje:
Ha te így gondolod... de én nem olyan lány vagyok, aki ezt élvezi.
2013. szept. 5. 20:49
 5/27 anonim ***** válasza:
68%

Dicsekszel vagy panaszkodsz?

Más ennek örülni szokott.

Szerintük jó segged van, az eszeddel nem kerülhettél volna be a kérdésed alapján.

2013. szept. 5. 20:52
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
örülj neki
2013. szept. 5. 20:54
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszem. Szóval azért, mert nem örülök ennek, hülye vagyok, értem. Csak tudod, furcsa érzés tudni, hogy a hátsómat bámulják.
2013. szept. 5. 20:59
 8/27 anonim ***** válasza:
53%
Jelentsd a fiúkat az igazgatónál, nem gondolkodhatnak így. És kérd ki magadnak, hogy nincs is jó segged...
2013. szept. 5. 20:59
 9/27 anonim válasza:
78%

Szerintem túl reagálod a dolgot. Általános-, vagy középiskolás lehetsz. Ebben a korban természetes, hogy a fiúk a külső alapján ítélik meg a lányokat. Örülj neki, hogy a fiúk szerint jó csaj vagy. Ha idősebb leszel, még büszke is leszel arra, hogy "jó a segged".

A legtöbb fiú, férfi megnézi a lányok, nők fenekét és ez fordítva is igaz.

2013. szept. 5. 21:11
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem felháborító. Én büszke lennék hogy be kerültem a toplistába. Ennyire nem komoly a lista. Nem a szerelmed tette. Hangosan gondolkodtak. Te hogy mustrálod a fiúkat ??? Én megnézem az egész külsejét, a seggét is beleértve. Szeretem a jó izmos seggű férfiakat. Vagyis csak szerettem . Most arról írtam amikor még iskolába, discóba, társaságba kibeszéltük a fiúkat.
2013. szept. 5. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!