Csak szerintem felháborító, amit a házidokim művel?
Kezdeném azzal, hogy mikor elmegyek hozzá, rászánva magam, hogy elmondom a panaszaimat (amiből sajnos nagyon sok van, és megkeseríti az életemet) akkor KIRÖHÖG és közli velem, hogy "öregasszony" vagyok. Mindezt úgy, hogy 21 éves leszek.
Ezek után végig se mondtam neki inkább az összeset, hanem mutattam a gyomortükrözésről a leletet, és hogy milyen gyógyszert írt fel a doki, amit megint fel kellene írnia. Erre felír nekem, de nem azt, amit előzőleg írtak, hanem egy ugyanolyan hatóanyagú SOKKAL drágább gyógyszert.
És ez még mindig a jobbik háziorvos, a másiktól jöttem át ide, mert az még katasztrofálisabb volt... Csak szerintem nagyon gáz??? Közben meg szenvedek, és nem tudom mi bajom, a doki meg csak röhög rajtam és le se szarja...
Nem panaszkodok sokat. Mondom, azért nem mertem el menni, mert annyi bajom van, hogy féltem a negatív rakciótól.
DE már minden nap FÁJDALMAIM vannak, aludni se tudok tőle, egyfolytában fáradt vagyok, hulla vagyok, mozogni alig tudok, annyira fájnak az ízületeim, stb. Elhiszem én, hogy ez egy 21 éves esetében mókás, de azért megyek el, mert tényleg bajom van. Egyébként utálok orvoshoz járni, csak akkor megyek, ha tényleg van valami..
Hipochondernek tűnsz - és ezt nem bántásból mondom.
Nem lehet, hogy a doki is ezt érzi?
Alternatív gyógyászat.
Egészséges táplálkozás és lehetőség szerint igazi gyógyterápiák mellett gyakorlatilag nem igaz, hogy hogy ne gyógyulj meg, legyél sokkal jobban viszonylag rövid idő alatt.
És ez a kiröhögés, ez a kutyaszámba sem vétel.. ilyet csak az enged meg magának, akinél nyilván nincs minden rendben (szerencsétlen..) illetve annyi a hozzáértése, hogy valami gyógyszert ajánl, aztán várja a következő delikve.. bocsánat, pácienst.
Nem felháborító akkor.
Mert én legalábbis - a leírásod alapján - azt gondolom, hogy minimum túlreagálod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!