Csak engem borít ennyire ki édesanyám nem törődömsége? Szerintem ez több gyereknél még gázabb és felháborító.
Sziasztok!
Anyuval az elmúlt fél évben elég sok problémám van. Az első, hogy 1 éve elkezdett dolgozni (x idő után, 4-en vagyunk testvérek, sokat volt itthon velük), majd 1 hónapja felmondott, mert szerinte ez túl stresszes (a munkát ismerősön keresztül, utolsó pillanatban kapta, mikor már 2-3 havi elmaradásunk volt rezsiben).
Azóta egy darab állást nézett, valami titkárnőit egy iskolában és semmi többet. Én 2 éve dolgozok diákként heti jó esetben 20 órát, átlag 35, iskola mellett. Talán hihetetlen, de van h 4-5 napon keresztül fél 6-kor kelek, és este fél 12-re érek haza, mert dolgozok. Folyamatosan állok, rohangálok, a bokám mindig fel van dagadva stb. A fele fizumat, ha nem többet mindig odaadom neki, a másik felét a továbbtanulásomra gyűjtöm.
Talán egyszer köszönte meg, h segítek. Előtte munkanálkülin volt, kb 150000ft-al támogattam azt a családomat, akik amúgy letojnak magasról, soha nem kérdezték meg, hogy vagyok. Nekem talán lenne lehetőségem itthagyni őket, és mamához költözni, de nem teszem mert ettől még valamennyire kötődök. Én rohangálok utánuk, próbálok kedveskedni, de rám se bagóznak.
Anyu egész nap csak beszélget neten, ül a gép előtt, ismerkedős oldalakra jár fel, ott cs*szi el az idejét. A tesóim délután 4 óta, mióta hazajöttek a suliból, ülnek a tv illetve számítógép előtt, majd szólni mertem, hogy aludni menni kéne, vagy fürödni, erre anyu által lelettem ordítva, hogy a gyerekek holnap nem mennek suliba, mert SZABADNAPOT kaptak tőle.
Én mikor ennyi idős voltam, hányósan bevoltam küldve a suliba, 8 órakor az ágyban feküdtem, ha mentem suliba, ha nem.
4 gyerek mellett hogy tudja ezt elnézni, hogy most 3 hónapig munkanélküliből kell minket eltartania, úgy hogy még csak munkát se néz? Ennyire nem érdekelné? (Mikor rákérdezek, a válasz: K*ss, ez az ő élete, semmi közöm hozzá)
Segítééég 18L
Biztos néz munkát, csak nem látod. Mikor én voltam munkanélküli napi 20-30 önéletrajzot küldtem szét, de mikor a család a hátam mögé állt, azt látták, hogy híreket olvasok... olyan ciki és égő ez még a saját családja előtt is az embernek... olyan mintha selejt lennél.. érted? :(
Szóval lehet hogy nagyon keresi, csak előttetek leplezi.
Sajnos kb 5 percenként rohangálok el a gép előtt, és soha nem látom hogy azt csinálná. Meg legtöbbször a telefonját nyomkodja, az egyik közösségi oldalt nézegeti, tehát tuti nem!:(
Meg 2 hete kérdeztem, akkor is mondta h majd néz, azóta meg ha rákérdezek, vagy segíteni akarok, leordít.
Most melyik kijelentésed az igaz?
"Talán hihetetlen, de fél 6-kor kelek, és este fél 12-re érek haza, mert dolgozok."
"Sajnos kb 5 percenként rohangálok el a gép előtt, és soha nem látom hogy azt csinálná."
Mert vagy reggeltöl estig elvagy dolgozni, vagy 5!!!! percenként anyád háta mögött állsz és nézed, hogy mit csinál, a kettö EGYÜTT lehetetlen.
Igen, gondolhatod hogy nem 7 napot dolgozok végig egymás után diákként, vagy ha éppen beteg vagyok, már pedig 2 hete az vagyok, látom hogy mit csinál és semmit!
Amikor hazajövök fél 12-kor, akkor is gép előtt ül, akkor is csak beszélget. Szóval máskor gondold végig... :)
Jár egy edzésre, ahol megtalálta a nagy barátjait (!), szerintem tőlük vár segítséget, egyszer említette is, hogy rájuk mindig számíthat. Ez egy kicsit szarul esik.
És igen, igazad van hozzászóló, várja a sült galambot, nem tudok vele mit csinálni :(. Köszönöm szépen a bíztató szavakat, megpróbálok minél hamarabb tiplit fogni, mert ennek nincs értelme, hogy én hamarabb megyek tönkre az ő hülyesége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!