Ti mit gondoltok? Szerintem felháborító. (Bôvebben lent)
Figyelt kérdés
Az osztályban a fiúk összeállítottak egy top 3- as listát a lányokról. Én is bekerültem a listába, de kiderült, hogy csak azért, mert szerintük "jó a seggem". Szerintem undorító, hogy ez alapján osztályozzák a lányokat, vagy csak én fújom fel? Várom az értelmes válaszokat.2013. szept. 5. 20:35
21/27 anonim válasza:
"kár ügyet csinálni belőle, gyerekek még" aki a kérdést feltette az is.
22/27 A kérdező kommentje:
Ezzel én tisztában is vagyok. Pontosan ezért tartom idegesítônek ezt az egészet.
2013. szept. 7. 17:13
23/27 anonim válasza:
De ne idegesísd magad ezen. Ez az élet rendje. A fiúk megnézik a lányokat nekik a külső számít. A lányok is megnézik a fiúkat csak te nem azt mondod hogy azért adok neki 10 pontot mert jó a segge hanem mondjuk szép a szeme. Mivel a szem a lélek tükre. A nők érzelmesebbek mint a férfiak, és lehet hogy akinek a segged nagyon tetszik az csak a haverok fele nyilatkozik így, amúgy meg ha bele látnánk azt látnánk hogy többről van szó. Mondjuk a szemed is tetszik neki, járna is veled, szereti hogy egy kicsit vagány vagy, STB. A fiúknál számolni kell azzal hogy több van, a mögött ,mint amit kifele mutat.
24/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy menô lennék, sokszor mondják, hogy stréber vagyok, bár én ezen nem igazán tudok megsértôdni. :D De igazából az zavar a legjobban ebben a pontozós dologban, hogy nehogy már az emberek számára csak egy lány legyek, akinek 'jó a segge'. De hátha igazad van, és nem csak ezt gondolják rólam. Köszönöm a választ!
2013. szept. 7. 19:27
25/27 anonim válasza:
Nagyon szívesen. A lányok soha nem fogják megérteni a fiúk logikáját és a fiúk a lányok logikáját. Ez így van régóta. De nézhetjük úgy is hogy minden ember más, és ez így van jól. Másképp unalmas lenne az élet. Ha mindenki egyforma lenne.
26/27 anonim válasza:
Akkor biztos jó tanuló, valamint értelmes vagy. És még a segged is perfekt... Ez így együtt ütős kombó:)
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm... azt hiszem. :)
2013. szept. 8. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!