Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy 12-13 éves fiúk cigiznek?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg matek órán, hogy az osztályomból 4 fiú is cigizik, ráadásul az egyik asztmás, és egész héten köhögô rohama volt. Nem gondoltam volna, hogy pont az én oszt.társaim fognak ilyen korban dohányozni. Nagyot csalódtam bennük, ahogy mindenki más is, de ôk nem fogják fel, hogy tönkre teszik magukat. Mit gondoltok?

2013. okt. 4. 18:15
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az egyiket, hogy miért csinálja, azt mondta, hogy 'megnyugtatja'. Ezt én sem értettem pontosan, min idegeskedi egyáltalán? Amúgy rosszul írtam, az asztmás gyerek múlt hétem köhögött végig, most meg meg egész héten hiányzott.
2013. okt. 4. 19:05
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Lefogadom hogy ha visszajön nem fog többet cigizni, mert kapott a szüleitől, de akinek ennyi esze van hogy tudja hogy nem bírja és csinálja, az miért?
2013. okt. 4. 19:07
 13/40 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért telefonról írok.
2013. okt. 4. 19:08
 14/40 A kérdező kommentje:
Jövôhéten szülôi, hát érdekes lesz.. Az asztmás ilyen divatmajom, átvette a páva stílust is, két fülébe fülbevaló, csili-vili cuccok stb. Egyébként ô a 'menô gyerek', a többi meg megy utána, mint a pincsikutya.
2013. okt. 4. 19:14
 15/40 A kérdező kommentje:
Várom a válaszokat!:)
2013. okt. 4. 19:24
 16/40 anonim válasza:
100%
Régen én is így álltam hozzá,most már az ő dolguk :) Én is dohányzom néha,nem kéne menőzniük vele.De a te majd én megmutatom,hogy milyen jókislány vagyok és várom a dícséreteket,hogy így kell csinálni stb. stílusod még jobban az :) Mert bármennyire is tagadod,ez az igazság...:)
2013. okt. 4. 19:38
 17/40 anonim ***** válasza:

Remelhetoleg ez csak egy atmeneti allapot. A regi osztalyomban is VII-ben volt egy olyan korszak, hogy a 23 diakbol ugy 15-on cigiztek. Gondolom ugy tortent, hogy elkezdtek paran, majd, hogy a tobbi se logjon ki a sorbol raszoktak. Kb 3-4 hetet tartott ez a korszak. Most IX-edikes vagyok es allitolag 4-en cigiznek az osztalybol, de engem nem erdekel. Az o bajuk. Valoszinuleg tudjak, hogy egeszsegtelen es rosszat tesz nekik, de megse hagyjak abba. Szerintem te sefoglalkozz annyira az osztalytarsaid maganeletevel. Ugy rontsa el vagy teszi jobba mindenki ahogy akarja.

15\L

2013. okt. 4. 19:47
 18/40 A kérdező kommentje:
Ha így gondolom, az miért baj? Nem tagadom jó kislány vagyok, de nem várok érte dicséretet! Egyébként nem igazán érdekelnek az ilyen válaszok, inkább leszek jó kislány, mint egy 12 éves taknyos, aki a sarkon szívja a cigit.
2013. okt. 4. 19:49
 19/40 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok: csoppet se baj, hogy igy gondolod a dolgokat. Kb en is azon a velemenyen vagyok amelyen te, de azt vettem eszre, hogy ezt senkit se erdekli. Amugy en is "jokislany" vagyok es inkabb ez maradok, minthogy egy mostani bevallalos, meno csaj legyek.
2013. okt. 4. 20:08
 20/40 anonim válasza:
69%
De te is egy 12 éves taknyos vagy annyi különbséggel,hogy nem szívod a cigit,de okoskodsz és játszod a nagy érett felnőttet mikor nem vagy az.Ennyi idősen én is ezt csináltam :) Igaz most se vagyok olyan sokkal több,de erről az idegesítő szokásról már leszoktam.Amúgy is,cigizzenek,ha nekik jó,nem foglalkozz velük.
2013. okt. 4. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!